Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς
Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 22 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έρευνα της οικίας του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,80 έως 110 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν,
• ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2 γραμμαρίων, καθώς και
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όλα δείχνουν ότι τον Νοέμβριο θα στηθούν βουλευτικές κάλπες καθώς δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα η δυνατότητα της παρούσας Βουλής να εκλέξει νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας. Ενόψει των ανωτέρω και παρά τη θερινή ραστώνη ήδη γίνονται οι πρώτες κινήσεις ενδιαφερόμενων και κομματικών επιτελείων να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους. Πρόσφατα αναφερθήκαμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Σειρά έχει η Νέα Δημοκρατία όπου όλα δείχνουν ότι ο συνδυασμός της θα έχει το χρώμα της …νιότης.
Με μεγάλη χαρά πρόκειται να υποδεχθεί ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Σταθμού Μουριών Ν. Κιλκίς «ΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ» δύο ομάδες νέων ηλικίας 18-30 από την Κύπρο και την Ιταλία.
Καλοκαιρινά προγράμματα από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης
Συντάκτης: Eidisis.gr
Από τις αρχές του Καλοκαιριού, στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης υλοποιούνται τρία προγράμματα, συστηματικά πλέον και κάποια από αυτά σε νέο πλαίσιο ανεξάρτητα από τα ήδη υπάρχοντα, με διαφορετικές ομάδες ΑμεΑ ανάλογα με την αναπηρία τους και τις ανάγκες αυτών που συνεκτιμήθηκαν.
Παραστατίδης προς ΠΑΣΟΚ για νοσοκομεία: Τώρα “ξυπνήσατε”;
Συντάκτης: Eidisis.gr
Στο ρεπορτάζ των εφημερίδων μας αναφορικά με την αντιδραση τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον οικονομικό στραγγαλισμό που επιβάλλει ο κ. Βεντούρης στα δυο νοσοκομέια του νομού, αναφέρεται ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς Θ. Παραστατίδης με δήλωνε που διένειμε και έχει ως εξής:
Δυο βουλευτές του Κιλκίς στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ!
Συντάκτης: Eidisis.gr
Ριζικές ανατροπές φέρνουν οι πολιτικές εξελίξεις για το νέο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς, στο οποίο θα υπάρχουν δυο εν ενεργεία βουλευτές του νομού, η κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου και ο κ. Θεόδωρος Παραστατίδης! Ένα γεγονός πρωτόγνωρο και για την Αριστερά και για το νομό μας, που θα εμφανιστεί μ’ ένα ισχυρότατο ψηφοδέλτιο στο Κιλκίς.
Εκπτωση μέλους και ανασυγκρότηση της Διοικητικής Επιτροπής
Συντάκτης: Eidisis.gr
Η παραίτηση και αντικατάσταση του πρώην αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς θα συζητηθεί στην ερχόμενη συνεδρίαση του δ.σ. του φορέα, η οποία και προκαλεί την πλήρη ανασυγκρότηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου.
Το έργο του στην χειρότερη συγκυρία της μεταπολίτευσης προέβαλε και υπερασπίστηκε ο Δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Ιουλίου. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσαν η απουσία πολλών συμβούλων της παράταξής του, αλλά και η σκληρή κριτική που του επιφύλαξαν η κ. Αθ. Λιάρτση και ο κ. Χρ. Δραγανίδης
Καραγκιοζιλίκια με ΟΑΣΘ, υπουργούς και ... Φαρισαίους
Συντάκτης: Eidisis.gr
Το θέατρο σκιών που στήθηκε προεκλογικά για να εξευμενιστούν οι ψηφοφόροι του Νέου Αγιονερίου κι όσοι ακόμα από διπλανά χωριά (Μικρόκαμπος, Π. Αγιοενέρι, Ανθόφυτο) προσδοκούσαν τη σύνδεση των χωριών τους με τη Θεσσαλονίκη με δρομολόγια του ΟΑΣΘ,
Ο δρόμος της δημοπράτησης ανοίγει στο προσεχές διάστημα για έξι ενταγμένα έργα του Δήμου Κιλκίς, στο τοπικό Πρόγραμμα προσέγγισης Leader- Άξονας 4 του Προγράμματος “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007- 2013”.