Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς
Περιοδεία στο Κιλκίς του Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας
Συντάκτης: Eidisis.gr
α οξυμένα προβλήματα του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας που σπουδάζει βρέθηκαν στο επίκεντρο της περιοδείας που πραγματοποίησε στην αντιπεριφέρεια του Κιλκίς, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Στην περιοδεία συμμετείχαν επίσης ο Κώστας Χαλίτσιος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και ο Τάσος Βασιλακάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας.
Αγαπώ τον τόπο μου και τους συνανθρώπους μου και νιώθω βαθιά ικανοποίηση όταν προοδεύουν.
Πιστεύω ότι μια κοινωνία φαίνεται αν είναι οργανωμένη σωστά, από τον τρόπο διοίκησής της. Η τοπική αυτοδιοίκηση, ο Δήμος είναι ο τόπος συνάντησης με τον πολίτη από όπου μπορούν να προκύψουν θαυμάσια πράγματα σε όλους τους τομείς.
Μέγα πλήθος και ενθουσιασμός στη συγκέντρωση Δήμητρη Σισμανίδη
Συντάκτης: Eidisis.gr
Πάθος, ορμή, νιάτα, εμπειρία, ενθουσιασμός! Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης και η Δημοτική Παράταξη ‘’Ανοδος – Πολις’’.
«Η διαχείριση και του τελευταίου ευρώ κάθε δημότη μας οφείλει να υπακούει απαρέγκλιτα στους κανόνες της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης. Μέθοδοι που κινούνται στα όρια ή εκτός νομιμότητας δεν μπορούν να αποτελούν διοικητικές πρακτικές ενός δήμου,
Ένα ευρύ φάσμα επαφών και συζητήσεων με διάφορους παράγοντες του τόπου μας, που εκπροσωπούν σημαντικούς τομείς της δημόσιας ζωής αλλά και εκδηλώσεων με κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο, είχε το περασμένο τριήμερο ο υποψήφιος με τον συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια»
Το επάγγελμα που ασκεί ο καθένας μας εκτός από την βιοποριστική του διάσταση , έχει και την ανθρώπινη. Όταν μάλιστα το επάγγελμα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την προστασία του πολίτη και του περιβάλλοντος τότε επηρεάζει πολύ τον ψυχικό κόσμο και τις ευαισθησίες μας
Μέσα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης και έντονης συγκίνησης, οι Κιλκισιώτες συμμετείχαν στην Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων. Εκεί που οι λιγοστοί κάτοικοι «φυλάττουν Θερμοπύλες», εκεί που ανεμίζει ψηλά η Ελληνική σημαία, εκεί όπου οι άνθρωποι επιμένουν και κρατούν ψηλά την πίστη, την Ορθοδοξία και τα ιδανικά της πατρίδας μας.
Δημήτρης Σισμανίδης : Υπέρ του Βοτανικού Κατά μεταλλείων- Δέσμευση για οριστική λύση στο νερό
Συντάκτης: Eidisis.gr
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Σισμανίδης είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τερπύλλου κ. Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη πάνω σε ζωτικά θέματα που αφορούν την Τέρπυλλο αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Κρουσίων.
Η συνάντηση κρίθηκε εποικοδομητική και από τις δύο πλευρές.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 05 Απριλίου 2014 η φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λ.Α.Φ Πολυκάστρου.
Πολύκαστρο: Συγκέντρωση με τους υποψήφιους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»
Συντάκτης: Eidisis.gr
Κάλεσμα στους εργαζόμενους να απαλλαγούν από τις ψεύτικες ελπίδες, τις αυταπάτες, ή το δέος που τρέφουν απέναντι στην ΕΕ και να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, να επιλέξουν το ψηφοδέλτιό του και για την Ευρωβουλή, και για το δήμο, και για την περιφέρεια, απηύθυναν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»