Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024, 12:15:55 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 13:33

Η βιομηχανία γάλακτος ΛΥΚΑΣ ζητά υπαλλήλους

Συντάκτης:

Η βιομηχανία γάλακτος ΛΥΚΑΣ ζητά υπαλλήλους

Στα… αζήτητα παραμένει το εκτός λειτουργίας βιομηχανικό συγκρότημα της «Καπνική Α. Μιχαηλίδης» στο Κιλκίς, καθώς ο επαναληπτικός πλειστηριασμός αποδείχθηκε άκαρπος, όπως και 15 επιπλέον βιομηχανικά κτίρια στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο φίλος ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ο αγνός και άδολος αυτός συντοπίτης μας, ο ιδεολόγος  ο  πρόεδρος  της  ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ  ΟΝΝΕΔ, ΣΤΑ  ΣΚΛΗΡΆ  ΧΡΌΝΙΑ  ΤΟΥ  ΠΑΣΟΚ και πανέξυπνος αυτός άνθρωπος δεν είναι πια μαζί μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο τραγικό θάνατο της αγαπητής συναδέλφου Μαρίας Μπρόβα.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους της.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-6-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-6-2024)

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Κιλκίς με χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή πιστοποιημένου σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών στις 6-7-2024 & 7-7-2024 και ώρες 09:00-15:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Habitat.

Ζητείται βοηθός βυτιοφόρου διανομής πετρελαίου θέρμανσης με ADR και ΠΕΙ

από εταιρεία διανομής πετρελαίου θέρμανσης στο Γαλλικό Κιλκίς.

Ζητείται υπάλληλος πρατηρίου Υγρών καυσίμων στο Γαλλικό Κιλκίς.

Έγγραφο με το οποίο η διοίκηση της εταιρείας Fieratex ανακοινώνει στους εργαζόμενους ότι το καθεστώς διαθεσιμότητας λαμβάνει παράταση μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου έχουν στα χέρια τους από την προηγούμενη Παρασκευή οι εργαζόμενοι της Fieratex. Πλέον η αίσθηση-φόβος που είχαν οι εργαζόμενοι για οριστική διακοπή λειτουργίας του εργοστασίου αποτελεί το πιθανότερο ενδεχόμενο.