Quantcast
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, 12:41:03 πμ
Τάτσης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πάνω από διακόσιοι πολίτες στάθηκαν συνεπείς στις υποχρεώσεις της ιδιοκτησίας τους και μετά τα ειδοποιητήρια του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας προχώρησαν στον καθαρισμό –αποψίλωση των οικοπέδων τους κατά τη διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Πωλείται επαγγελματικός χώρος στην Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης 300τ.μ. με 2 θέσεις παρκινγκ. Τηλ. Επικοινωνίας: 6937359788

Με ευλάβεια και μέσα σε κλίμα πνευματικής κατάνυξης η Ιερά ανδρώα Μονή Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς πανηγύρισε την εορτή της Ανακομιδής του Αγίου Νεκταρίου του θαυματουργού, Επισκόπου Πενταπόλεως.

Ενός Αγίου που διακρίθηκε στην καλλιέργεια των αρετών και των γραμμάτων, που υπέμεινε δοκιμασίες και συκοφαντίες και αγωνίστηκε πνευματικά για να φτάσει στη θέωση και να καταταχθεί στο Αγιολόγιο της Εκκλησίας μας.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ) ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του επισιτιστικού  προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει αναδιανομή προϊόντων ,

Tην Τετάρτη 06-09-2023 και ώρα 09:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Κιλκίς επί της οδού Βυζαντίου 2  (δίπλα στα ταξί).

Ο Δήμος Κιλκίς  ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του επισιτιστικού  προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει αναδιανομή προϊόντων ,

  • Tην Τρίτη 05-09-2023 και ώρα 09:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς.
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 11:18

Μαθήματα ανθρωπιάς από τα παιδιά του Μεταλλικού

Συντάκτης:

Το ανθρώπινο μεγαλείο των παιδιών του Μεταλλικού, λεβεντιά που επέδειξαν στις δύσκολες μέρες που η Ελλάδα και το πολυτιμότερο κομμάτι της , ο Έβρος, καίγεται, είναι ίσως από τις ελάχιστες αχτίδες φωτός στις μαύρες μέρες που ζούμε.

Στα δύσκολα δεν περιορίστηκαν να βλέπουν την Ελλάδα να καίγεται. Ούτε αναλώθηκαν σε ανώφελα σχόλια. Ανασκουμπώθηκαν και ανέλαβαν δράση για να ανακουφίσουν τους ήρωες πυροσβέστες που έδιναν μάχη ζωής στον ακριτικό μας Έβρο.

Συνέλεξαν λοιπόν από το χωριό, το Μεταλλικό της προσφοράς και της αλληλεγγύης, ό,τι μπορούσε να είναι χρήσιμο για όσους μάχονταν την φωτιά. Και σε ελάχιστες μέρες έκαναν δυο επισκέψεις παραδίδοντας όσα από το περίσσευμα της καρδιάς τους μάζεψαν.

Με  Πολιτική συνεστίαση και ομιλητή τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη κορυφώνεται το πρόγραμμα της παρουσίας του κυβερνητικού κλιμακίου την Παρασκευή στο Κιλκίς.

Στη σχετική πρόσκληση αναγράφεται: «Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Ν. Κιλκίς σας προσκαλεί στην εκδήλωση προς τιμήν του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. και Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, την Παρασκευή 8/9/2023, ώρα 14:30, στο «Κτήμα των Ευχών».

Την αντίδραση γονέων παιδιών προσχολικής ηλικίας προκάλεσε η υποστελέχωση του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Γουμένισσας, οι οποίοι προχώρησαν σε έγγραφη διαμαρτυρία.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Παιονίας, Χρήστος Δραγανίδης, μιλώντας στο eidisis.gr έδωσε μια διαφορετική εικόνα για τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού, ο οποίος ξεκινά από αύριο πλήρως στελεχωμένος και με το προσωπικό που προβλέπει ο νόμος.

Αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση των μελών του συνδυασμού από τον επικεφαλής Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο κ. Αστέριος Τάτσης. Και βεβαίως η έναρξή της δεν θα μπορούσε να γίνει παρά μόνο με την επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου στον Μητροπολίτη Γουμένισσας, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριο.

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Νέας και Ισχυρής Παράταξης “ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ” με όραμα, προτάσεις και οργανωμένο πλάνο για την Παιονία μας.