Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 7:14:35 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Την αποχή των δημοτικών υπαλλήλων από τις εκλογικές διαδικασίες στις 16 και 17 Οκτωβρίου προτρέπει ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Συνάδελφοι, μετά τη διεξαγωγή της 24ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ της Ομοσπονδίας την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010 και τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η κυβέρνηση φαίνεται ότι εμμένει στην αδιαλλαξία και την προκλητική αδιαφορία της στην επίλυση βασικών αλλά και καθημερινών προβλημάτων που μας αφορούν και έχουν τεθεί με σαφήνεια στις συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.
Με πολύ μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και με πολύ υψηλό επίπεδο συναγωνισμού, διεξήχθησαν το Σάββατο 2 Οκτωβρίου οι αγώνες στίβου με την επωνυμία "Κωνσταντινίδεια 2010" στο στάδιο της Νάουσας με διοργανωτή την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας - Ημαθίας .
Στο πρωτάθλημα πήραν μέρος αθλητές και  αθλήτριες  στίβου των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας, Πέλλας – Κιλκίς, Θεσσαλονίκης και Δυτικής Μακεδονίας με μεγάλο αριθμό αθλητών κυρίως μικρών αγωνιστικών κατηγοριών.
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 09:02

Ρεκόρ για Γ. Παπαδόπουλο

Συντάκτης:
Σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ήπια θερμοκρασία και ξηρή ατμόσφαιρα με λίγο αέρα έγινε το πρωί της Κυριακής ο 23ος Αλεξάνδρειος δρόμος στη Θεσσαλονίκη. Δρομείς κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και όλοι σχεδόν οι "ελίτ" μαραθωνοδρόμοι της χώρας μας έδωσαν τον παρόν στον αγώνα που τελευταία χρόνια αποτελεί το τελευταίο τεστ πριν από το μαραθώνιο της Αθήνας.
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:17

Επαφές και ομιλίες του Χρ. Γκουντενούδη

Συντάκτης:
gkountenoudisΟ υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Χρήστος Γκουντενούδης, συνεχίζοντας τις καθημερινές του επαφές με φορείς και παράγοντες του νομού,  επισκέφθηκε την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο Κιλκίς, την Πέμπτη 7/10/10, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή Κωνσταντίνο Ραμπίδη.
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:07

Κοντά στους αγρότες ο νέος δήμος Παιονίας

Συντάκτης:
liartsiΣυνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ) Αξιούπολης  κ. Λάζαρο Ελευθεριάδη είχε η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου.  Κατά τη συνάντηση η κα Λιάρτση – Σταυροπούλου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες που αναπτύσσει η συνεταιριστική οργάνωση και για το θετικό ισοζύγιο που παρουσιάζει στους τομείς του σπορόκεντρου Πολυκάστρου, των ζωοτροφών και των φυτοφαρμάκων.
Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010 10:17

Περιοδείες Λιάρτση

Συντάκτης:
liartsiΑπό το Γραφείο της υποψήφιας Δημάρχου Παιονίας κας Αθανασίας Λιάρτση – Σταυροπούλου ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των επισκέψεών της σε οικισμούς του Δήμου Παιονίας για αυτή την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια των περιοδειών της την κα Λιάρτση – Σταυροπούλου θα συνοδεύουν στελέχη  του Δημοτικού της Συνδυασμού ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’.
Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010 10:10

Οδηγώ με προσοχή γιατί αγαπώ την ζωή

Συντάκτης:
troxaioΗ Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, διοργανώνει φέτος την ετήσια έκθεση της  με τίτλο «Οδηγώ με προσοχή γιατί αγαπώ την ζωή» που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς  από την 11-10-2010 έως και της 14-10-2010. Η Έκθεση έχει σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την απόκτηση οδηγικής παιδείας. Για τον λόγο αυτό, στο επίκεντρο της εκδήλωσης, βρίσκονται οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής, οι οποίοι ως αυριανοί οδηγοί αποτελούν την ελπίδα υλοποίησης των στόχων μας για μελλοντικούς προσεκτικούς οδηγούς.
lioniΗ διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υιοθέτησε και εφάρμοσε με επιτυχία τις αρχές της διαφάνειας και της οικονομίας σε όλες της λειτουργίες της Δημόσιας Διοίκησης, βάσει των πολιτικών της Κυβέρνησης για το Δημόσιο Τομέα. Στο πλαίσιο της εξοικονόμησης πόρων και του περιορισμού της σπατάλης και των εξόδων, για την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας, η Διεύθυνση Διοίκησης προέβη σε δραστικές ενέργειες για την περικοπή δημοσίων δαπανών του τακτικού προϋπολογισμού.
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 10:57

Με τους πολίτες ο Χρ. Γκουντενούδης

Συντάκτης:
gkountenoudisΣυνεχίζοντας τις προγραμματισμένες συναντήσεις και επισκέψεις σε όλο τον νομό, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους πραγματοποίησε την Τετάρτη 29/9/10 επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Αξιούπολης όπου συζήτησε με παραγωγούς και πωλητές, αλλά και τον κόσμο, για τα προβλήματα της αγοράς και τη σημαντική μείωση της αγοραστικής κίνησης.
Στα πλαίσια της κινητοποίησης που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» την Παρασκευή 01/10/2010, παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων, οι απασχολούμενοι με αυτό στους δήμους του νομού Κιλκίς επισκέφτηκαν τον Νομάρχη κ. Ευάγγελο Μπαλάσκα, όπου και εξέθεσαν διεξοδικά τα αιτήματα τους και τα προβλήματα που τους απασχολούν.