Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 1:12:37 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, ώρα 19.30,  για τελευταία φορά υπό την παρούσα σύνθεση το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς και στα θέματα ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζουν:
fraggidis2Πριν από δυο μήνες πρωταγωνίστησε και έλαβε δημοσίως εύσημα από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τον περιορισμό της σπατάλης στις προμήθειες των ιδρυμάτων.
oaedΣχετικά με τη δυνατότητα υπαγωγής των μακροχρόνια ανέργων στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού διευκρινίζει τα εξής:
Μια σοβαρότατη καταγγελία εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας κατά του προέδρου της τοπικής κοινότητας Αθ. Θεοδώρου.
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2010 16:26

Λαμβάνουν θέσεις στο επιμελητήριο

Συντάκτης:
epimelitirioΙσχυρός αναμένεται ο ανταγωνισμός στη διεκδίκηση της προεδρίας του Επιμελητηρίου Κιλκίς ενόψει των εκλογών της Άνοιξης. Η εκτίμηση αυτή προκύπτει από το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται για τη συγκρότηση συνδυασμών, ενώ δεν θα εκπλήξει κανέναν αν οι εκλογές αυτές προσλάβουν και κομματικό χρώμα.
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2010 16:25

Στον αγώνα κατά του AIDS οι νέοι

Συντάκτης:
hivΜε πολύ επιτυχία στέφθηκε και φέτος η εκστρατεία ενημέρωσης που οργάνωσε η ΜΚΟ Ν.Ε.Ο.Ι. υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2010 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Η οργάνωση ΝΕΟΙ μοίρασε 1000 προφυλακτικά με την ευγενική χορηγία της DUREX καθώς και ενημερωτικό υλικό μαζί με κόκκινες κορδέλες, τα οποία οι πολίτες δέχθηκαν με ενδιαφέρον.
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2010 16:21

Ορυκτός πλούτος 20 δισ. ευρώ

Συντάκτης:
«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε ανεκμετάλλευτο αυτόν τον πλούτο, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία.
Βεβαιωμένα αποθέματα μετάλλων, με αξία άνω των 20 δισεκατομμυρίων ευρώ σε σημερινές τιμές, και δυναμικά κοιτάσματα που μπορούν να πολλαπλασιάσουν αυτό το οικονομικό μέγεθος, καθιστούν τη Βόρεια Ελλάδα ως μία από τις πλουσιότερες σε ορυκτό πλούτο περιφέρειες της Ευρώπης.
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2010 16:20

Πρόεδρος και πάλι ο Αντώνης Μανουσαρίδης

Συντάκτης:
Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και εκλεκτόρων για την Ομοσπονδία. Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι παρακάτω:
kalikratisΕν αρχή ην η μητέρα των μαχών: Η εκλογή δημάρχων στους δυο  καλλικρατικούς δήμους του νομού . Εκεί που χάλασαν χαρακτήρες, ξοδεύτηκε ανθρώπινο κεφάλαιο, δοκιμάστηκε η κοινωνική συνοχή και αποδοκιμάστηκε η κομματική. Συνοδά σκληρή αποδείχτηκε και η μάχη των δημοτικών συμβούλων. Με εσωτερικές μάχες σκληρές όπου δοκιμάστηκε η ισχύς της ψιθυρολογίας, της υπονόμευσης, της εκθεμελίωσης των  δεσμών αλληλεγγύης των συμμετεχόντων στον ίδιο συνδυασμό.
ergatiko_kentroΑγωνιστική πρόσκληση συμμετοχής στην πανελλαδική απεργία της 15ης Δεκεμβρίου απευθύνει το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς. Η διοίκηση καλεί όλους να δώσουν μαζικό ο παρών στη συγκέντρωση της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου, ώρα 10 π.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.