Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024, 12:06:50 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

psifodeltioΟ Δήμος Κιλκίς δημιουργήθηκε από την συνένωση των Δήμων  Κιλκίς, Χέρσου, Δοϊράνης,  Μουριών, Κρουσσών, Πικρολίμνης και Γαλλικού. Ο νέος Δήμος Κιλκίς έχει πληθυσμό 56.336 έκταση 1.559.604 και 113 οικισμούς.
terzidisΕπίσκεψη στο Δήμο Δοϊράνης προκειμένου να ενημερωθεί για την αναπτυξιακή του πορεία, τα δρομολογημένα έργα και τα ζητήματα που τον απασχολούν, πραγματοποίησε  την Πέμπτη 19 Αυγούστου, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημ. Τερζίδης. Συνοδευμένος από τον αντιδήμαρχο Ισ. Μιχαηλίδη, ο κ. Τερζίδης έγινε δεκτός απ΄ τον ομόλογό του , Γ.Καλπακίδη, στο γραφείο του, στο Δημαρχείο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Καλπακίδης ενημέρωσε αναλυτικά τον δήμαρχο Κιλκίς για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ακριτικό δήμο του νομού μας, καθώς και για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής, να προωθήσει σημαντικά για την περιοχή έργα.
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 17:05

Νέες ειδικότητες στο ΙΕΚ Κιλκίς

Συντάκτης:
Από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ανακοινώθηκαν οι νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν  κατά  το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2010 – 2011   σε   όλα   τα   Δημόσια   ΙΕΚ της   χώρας.
Στο  Ι.Ε.Κ Κιλκίς    θα    λειτουργήσουν   οι   εξής   ειδικότητες:
tolmiΕπέστρεψε η ομάδα του Α.Σ.  "Η Τόλμη" Κιλκίς  μαζί με όλη την αποστολή στις αρχές Αυγούστου 2010 από το προπονητικό πρόγραμμα Tae Kwon-Do WTF  του Πανεπιστήμιου Youngsan University που εδρεύει στην πόλη Yang san στην Νότιο Κορέα.
nosokomeioΗ βιομηχανία φόβου καλά λειτουργεί από τα βραδινά τηλεοπτικά  δελτία ειδήσεων και εύλογα σε μεγάλη μερίδα πληθυσμού του νομού επικρατεί ανησυχία για τα κρούσματα εγκεφαλίτιδας που προκαλείται από τον ιό του Δυτικού Νείλου, ύστερα από τσίμπημα κουνουπιών.
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010 18:01

Ο ιός και πως τον αντιμετωπίζουμε

Συντάκτης:
ios_deitikou_neilouΑπό τη Νομαρχία Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου είναι νόσημα που μεταδίδεται κυρίως από τσίμπημα κουνουπιού και προσβάλλει ζώα (άγρια πτηνά, άλογα) και τον άνθρωπο.
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010 17:59

Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο στην πόλη του Κιλκίς

Συντάκτης:
koinoniko_iatreio_kilkisΗ Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς, ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου –Φαρμακείου «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΗΛΙΑΚΟΣ» στην πόλη του Κιλκίς, επί της οδού Σπάρτης 13.
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010 17:58

Περί της «Επιμορφωτικής» ενημέρωσης…

Συντάκτης:
epimorfotikiΜεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο της Επιμορφωτικής, με θέμα «Εναλλακτικές Πηγές Ενέργειας. Διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων» το οποίο υλοποιήθηκε σε περιοχές της Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας. Το σεμινάριο είχε διάρκεια 40 ωρών και συμμετείχαν 46 μέλη Κοινοτικών Συμβουλίων της Δυτικής Λευκωσίας (Κύπρος).
niakaΜε την αφυπηρέτησή μου σήμερα από την εκπαίδευση κλείνει ένας κύκλος της ζωής μου και αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας για να εκφράσω την ευαρέσκεια και τις ευχαριστίες μου προς όλους εσάς τους συνοδοιπόρους και συνεργάτες μου στην κοινή προσπάθεια για υλοποίηση των στόχων της παροχής του εκπαιδευτικού αγαθού προς τους μαθητές μας.
epimelitirioΤο Επιμελητήριο Κιλκίς εκφράζοντας «την ανησυχία του για το αυξανόμενο λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, αναλαμβάνει τη πρωτοβουλία να απευθυνθεί στους ιδιοκτήτες εμπορικών ακινήτων ζητώντας τους να συμβάλλουν στην προσπάθεια να παραμείνουν ζωντανές οι εμπορικές επιχειρήσεις του νομού. Η άμεση συμβολή τους έγκειται στη μείωση ή στο πάγωμα των μισθωμάτων.