Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024, 11:18:13 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2008 05:14

Νέος προπονητής της ΑΕΠ ο Κ. Λαγωνίδης

Συντάκτης:
Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Πολυκάστρου ανακοίνωσε την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας κ. Παύλο Σερμπέση, τον οποίο ευχαρίστησε για την έως τώρα προσφορά του στην ομάδα. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ  Κώστας Λαγωνίδης.
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:47

“Καίνε” τον κοσμάκη με τα ...καύσιμα

Συντάκτης:
Άγρια ληστεία υφίστανται οι καταναλωτές από τις εταιρείες διύλισης και εμπορίας του πετρελαίου, ληστεία που ενόψει του Χειμώνα προσλαμβάνει εξοργιστικές διαστάσεις που προσβάλλουν και τον πολιτικό μας πολιτισμό και την κοινή λογική.
Συνάντηση εργασίας ανέργων, εκπροσώπων επιχειρήσεων και τοπικών φορέων πραγματοποιήθηκε στον Εύρωπο, με τη συνεργασία του Δήμου Ευρωπού και της Αναπτυξιακής Κιλκίς, για την ανάδειξη καλών πρακτικών επιχειρηματικότητας με έμφαση στη γυναικεία επιχειρηματικότητα και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που δίνει το πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ. και άλλες Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες.
Στο πανελλαδικό πρόγραμμα ανακύκλωσης εντάχθηκε και ο δήμος Γουμένισσας εδώ και λίγες ημέρες.
Συνολικά 86 κάδοι ανακύκλωσης τοποθετήθηκαν από το δήμο στην πόλη της Γουμένισσας και τους οικισμούς, ξεκινώντας έτσι το πρόγραμμα, ενώ το απορριμματοφόρο θα περνά κάθε Τετάρτη για τη συλλογή των προϊόντων ανακύκλωσης.
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:44

Από το Κιλκίς ξεκινά η 1η Ευρωπαϊκή Δασική Εβδομάδα

Συντάκτης:
Με διοργανωτική ευθύνη της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων πραγματοποιείται από τις 20 έως τις 24 Οκτωβρίου η 1η Ευρωπαϊκή Δασική Εβδομάδα με σειρά εκδηλώσεων σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Καλαμάτα.
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:32

ΑΔΕΔΥ Κιλκίς: Κλείνουν τα σύνορα στους Ευζώνους

Συντάκτης:
 Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ- Ν. Κιλκίς, στα πλαίσια της 24ωρης πανεργατικής απεργίας που κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ σε πανελλαδικό επίπεδο, καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα, να συμμετάσχουν στην απεργία της Τρίτης 21 Οκτωβρίου 2008 και να πλαισιώσουν την απεργιακή συγκέντρωση, την ίδια ημέρα στις 10:30 π.μ., στο Τελωνείο των Ευζώνων.
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:29

Κάντε προσλήψεις κι αφήστε το «διαίρει και βασίλευε»

Συντάκτης:
Με νέα ανακοίνωσή της η διοίκηση του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γουμένισσας  αναφέρεται τόσο στα λειτουργικά προβλήματα του ιδρύματος όσο και στην ανάγκη να γίνουν άμεσα προσλήψεις. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης που υπογράφεται από τον πρόεδρο Ξεν. Παπαλέξη, τη γ,γραμματέα Χριστιάνα Γκιορτζή και τα μέλη του Δ.Σ. Αριστείδη Λάμπρου, Γεωργία Αναστασιάδου και Ελευθέριο Τομίδη, έχει ως εξής:
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:29

ΟΧΙ στην αύξηση επιτοκίων τραπεζών

Συντάκτης:
Με υπόμνημά του προς τον υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη το Επιμελητήριο Κιλκίς ζητά ρύθμιση–πρόβλεψη, με την οποία να απαγορεύεται στις Τράπεζες να αυξήσουν μονομερώς το περιθώριο αύξησης του επιτοκίου που συμφωνήθηκε κατά την σύναψη των δανειακών συμβάσεων, που είχαν γίνει με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου για τους νομούς Κιλκίς, Φλώρινας και Καστοριάς.
Στο υπόμνημα αναφέρεται:
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:28

Φιλικά με «Κανονιέρηδες»

Συντάκτης:
Η Ακαδημία την Κυριακή 12-10-2008 επισκέφθηκε την Ακαδημία «Κανονιέρηδες» στη Θεσσαλονίκη, όπου και έδωσε σειρά φιλικών παιχνιδιών με αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα των Κανονιέρηδων.
Αναλυτικότερα το τμήμα των Παίδων (γεν. 94-95) επικράτησε με 2-0. Σκόρερ χρήστηκαν οι Βέργος Νίκος και Παντελίδης Άρης.
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:27

Εν τη παλάμη και ούτω συζητήσωμεν

Συντάκτης:
Πρώτα το χρήμα, πρώτα ο σοβαρός σχεδιασμός κι ύστερα συζητάμε πόσους και ποιους δήμους προτείνουμε για το ν. Κιλκίς. Κάπως έτσι συνοψίζεται η θέση του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ ν. Κιλκίς που συνήλθε την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου για να απαντήσει στην ΚΕΔΚΕ που ζητούσε τις απόψεις της επί της μελέτης του ΙΤΑ. Χαρακτηρίζει μάλιστα την εν λόγω μελέτη πρόχειρη και ανεφάρμοστη.
Το πλήρες κείμενο των θέσεων της ΤΕΔΚ έχει ως εξής: