Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 10:29:50 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 09:47

Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε αγώνες όλους τους εργαζόμενους

Συντάκτης:

Η  δεινή θέση στην οποία περιήλθαν οι δημόσιοι υπάλληλοι ύστερα από τα χρόνια της κρίσης με τις περικοπές μισθών και δώρων και τελευταία με το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας οδηγούν στο μόνο μέσο που τους έχει απομείνει: Να βγουν στους δρόμους και να διεκδικήσουν όσα τους στέρησαν οι κυβερνήσεις .

Αυτό είναι το συμπέρασμα από τις δηλώσεις του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ Χαράλαμπου Κόκκινου το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιανουαρίου στο Κιλκίς.

Η ELVIAL ακόμα μια φορά βρίσκεται δίπλα στους νέους με την πεποίθηση πως οφείλουμε να επενδύουμε στη νέα γενιά για ένα καλύτερο μέλλον.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας φοιτητές του τμήματος πολιτικών μηχανικών του ΑΠΘ, στα πλαίσια του μαθήματος «Δομικό αλουμίνιο». 

Αλλαγές και στην ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς φέρνουν οι τελευταίες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς, Δημήτρης Μικρός, αποχωρεί από το Σώμα με το βαθμό του ταξιάρχου, αφήνοντας πίσω τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσία του στο ν. Κιλκίς και στην ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης τους τελευταίους 18 μήνες.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (19-1-2024)

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, 5 Δεκεμβρίου 2023, η ELVIAL στήριξε το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Κιλκίς, τιμώντας τη δέσμευση και τη συμβολή των εθελοντών για την οικοδόμηση δικαιότερων κοινωνιών.

Συνάντηση  με  τον  διευθυντή  της Διαχείρισης  Βιομηχανικής περιοχής Κιλκις  Α.Ε. (ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ) κ. Δημητριάδη,  είχε  σήμερα  ο  πρόεδρος  της  ΔΕΕΠ  Ν.Δ  ν. Κιλκίς κ. Παπαδόπουλος  Μηνάς, ο  Τομεάρχης  Παιδείας  της  ΔΕΕΠ  κ. Λιναρδάκης  Ιωάννης   και  ο  Τομεάρχης  Υποδομών κ. Νικόλαος Τατίδης.

Εξώδικη διαμαρτυρία απηύθυνε ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς προς το «Ελληνικό Κτηματολόγιο», κοινοποιούμενη στο γραφείο του Πρωθυπουργού, στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς και στην Προϊσταμένη του υποκαταστήματος Κιλκίς του Κτηματολογίου Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω των πολύ σοβαρών προβλημάτων που προέκυψαν, ύστερα από την κατάργηση των τεσσάρων Υποθηκοφυλακείων του Νομού Κιλκίς και την μετατροπή τους σε «υποκατάστημα Κιλκίς του Κτηματολογίου Κεντρικής Μακεδονίας», στο οποίο ενσωματώθηκαν και τα κτηματολογικά γραφεία Κιλκίς, Πολυκάστρου και Γουμένισσας.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Κυριακή 21/01/2024 από 7:00-15:00 στο Πεδινό και στην Πέρινθο.

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 12:28

Ήπια αναπροσαρμογή στην τιμή του νερού

Συντάκτης:

Η κυρίαρχη αντίληψη που διακρίνει την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΚ για το τρέχον έτος είναι η ήπια αναπροσαρμογή, υπαγορευμένη από την αναγκαιότητα διασφάλισης της βιωσιμότητας της Δημοτικής Επιχείρησης και από την οπτική διαχείρισης του νερού ως δημόσιου κοινωνικού αγαθού για τους καταναλωτές.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-1-2024)