Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, 1:37:10 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:45

Με την εσθονική Κέχρα η ομάδα του ΓΑΣΚ

Συντάκτης:
Πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη η κλήρωση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων χάντμπολ και το Κιλκίς καλείται να αντιμετωπίσει την εσθονική Κέχρα για το Challenge Cup ανδρών.
Στις γυναίκες η Ορμή Πατρών θα τεθεί αντιμέτωπη της σερβικής ZRK Kνάζ για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η Αναγέννηση Αρτας θα αντιμετωπίσει τη ρουμανική Ρούλμεντουλ Ούρμπαν Μπράσοβ για το Κύπελλο Κυπελλούχων και οι Ελπίδες Δράμας τη ρουμανική Τόμις Κονστάντα για το Challenge Cup γυναικών.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:44

Στα ύψη και φέτος ο ΓΑΣΚ στον στίβο

Συντάκτης:
Δόθηκε στην δημοσιότητα η ετήσια αξιολόγηση των συλλόγων που διατηρούν τμήματα κλασσικού αθλητισμού και είναι ενταγμένα στην δύναμη των σωματείων του ΣΕΓΑΣ.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 07:35

Όλοι μαζί στο ΟΠΑΑΧ χώρια Κιλκίς και Χέρσο

Συντάκτης:
Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία που έφερε στο φως ο πρώην υπουργός και επανεκλεγείς βουλευτής Κιλκίς Σάββας Τσιτουρίδης, λίαν προσεχώς αναμένεται η ένταξη στο Οργανωμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Αγροτικών Χώρων, ΟΠΑΑΧ, των δήμων Γαλλικού, Πικρολίμνης και Δοϊράνης.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 07:32

Σημαιοφορίδης τέλος από τη Νίκη Ευκαρπίας

Συντάκτης:
                                                                                                                                                                                                                Με μια λιτή ανακοίνωσή της η διοίκηση της Νίκης Ευκαρπίας έθεσε τέλος στη συνεργασία της με τον προπονητή Σ. Σημαιοφορίδη, τη θέση του οποίου ανέλαβε ο Γ. Σαμουηλίδης.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 07:27

Διάκριση Μελικιάδη

Συντάκτης:
Άλλη μια σπουδαία διάκριση καταγράφηκε το τελευταίο διάστημα για τον κιλκισιώτη εθνικό προπονητή Kyokousin καράτε, κ. Οτάριο Μελικιάδη.
Συγκεκριμένα ύστερα από πρόσκληση αρχηγού εθνικής Ομοσπονδίας Kyokousin Karate της Μολδαβίας, κ. Αουρέλ Κόντρια ( 2 νταν) προς τον εκπρόσωπο της αντίστοιχης ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Κοσμίδη ( 4 νταν) αλλά και τον ίδιο τον κ. Μελικιάδη ( 4 νταν), επισκέφθηκαν την πρωτεύουσα της Μολδαβίας, Κισινάου το διήμερο 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2007.
Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής “Νέων Τεχνολογιών και τοπικής διακυβέρνησης” της ΚΕΔΚΕ συμμετείχε στις 4 Οκτωβρίου στην Αθήνα η δήμαρχος Αξιούπολης Σόνια Συμεωνίδου.
Πρόκειται για μία από τις πλέον σημαντικές επιτροπές της ΚΕΔΚΕ, λόγω του αντικειμένου της, η οποία αποτελείται από δεκαπέντε μέλη με πρόεδρο τον δήμαρχο Τρικκαίων Μιχάλη Καμήλο.
Προκειμένου  να γίνει η επιλογή των ποδοσφαιριστών, που θα συγκροτήσουν τις Μικτές ομάδες Παίδων και ΝΕΩΝ της ΕΠΣΚ, που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Τράπεζας Πειραιώς “ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”, ποδοσφαιρικής περιόδου 2007-2008, καλούνται οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 1992-93 για την ομάδα ΠΑΙΔΩΝ και 1990-91 για την ομάδα ΝΕΩΝ, με πλήρη την αθλητική τους περιβολή στην προπόνηση, που θα γίνει:
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2007 06:26

Άσφαιροs ο Κιλκισιακός

Συντάκτης:

 Ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Για δεύτερη φορά μέσα στην έδρα του ο Κιλκισιακός δεν κατάφερε να πετύχει νίκη αλλά παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην ομάδα της Ηλιούπολης. Το Κιλκισιώτικο συγκρότημα αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση με αξιόλογες ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με το πρόβλημα να εστιάζεται στην τελική προσπάθεια. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός της παρουσίας των μικρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας του ΔΑΚ, οι οποίοι συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2007 06:22

Ευκαρπία - ΠΑΟΔ :Καλή εμφάνιση, άτυχο αποτέλεσμα

Συντάκτης:
 Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική η "ΝΙΚΗ" Ευκαρπίας δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη, αλλά αντίθετα παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε γνώρισε την ήττα από την ομάδα του ΠΑΟ Διοικητηρίου με 3-2. Είναι η δεύτερη νίκη που γνωρίζει εκτός έδρας η Ευκαρπία ενώ είναι θέμα χρόνου η ομάδα να βρει τον ρυθμό της. Δίκαιο το αποτέλεσμα αφού οι γηπεδούχοι δημιούργησαν καλές ευκαιρίες ενώ έχασαν αρκετές και άξιζαν της νίκης αλλά και η Ευκαρπία στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας και αυτή αξιόλογες ευκαιρίες και θα ήταν σαφώς ικανοποιημένη με την ισοπαλία.
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2007 06:17

Καλή αρχή,άδοξο τέλος

Συντάκτης:

 ΟΙ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΙΝΟΙ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΜΕ 1-2

Συγκλονιστική ήταν η εξέλιξη μεταξύ της ΑΕ Πολυκάστρου και της Λαμίας, όπου η ΑΕΠ πραγματοποίησε καλή αρχή αλλά γνώρισε άδοξο τέλος καθώς ηττήθηκε με 1-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από νωρίς και απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση ίσως το δεκάλεπτο μεταξύ του 47’ και 57’ όταν η φιλοξενούμενη Λαμία εκμεταλλευόμενη αμυντικά λάθη της ΑΕΠ δημιούργησε τρεις αξιόλογες ευκαιρίες στα καρέ του Καρακούτσι εκ των οποίων οι δύο κατέληξαν σε γκολ.