Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, 10:27:41 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, 5 Δεκεμβρίου 2023, η ELVIAL στήριξε το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Κιλκίς, τιμώντας τη δέσμευση και τη συμβολή των εθελοντών για την οικοδόμηση δικαιότερων κοινωνιών.

Συνάντηση  με  τον  διευθυντή  της Διαχείρισης  Βιομηχανικής περιοχής Κιλκις  Α.Ε. (ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ) κ. Δημητριάδη,  είχε  σήμερα  ο  πρόεδρος  της  ΔΕΕΠ  Ν.Δ  ν. Κιλκίς κ. Παπαδόπουλος  Μηνάς, ο  Τομεάρχης  Παιδείας  της  ΔΕΕΠ  κ. Λιναρδάκης  Ιωάννης   και  ο  Τομεάρχης  Υποδομών κ. Νικόλαος Τατίδης.

Εξώδικη διαμαρτυρία απηύθυνε ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς προς το «Ελληνικό Κτηματολόγιο», κοινοποιούμενη στο γραφείο του Πρωθυπουργού, στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς και στην Προϊσταμένη του υποκαταστήματος Κιλκίς του Κτηματολογίου Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω των πολύ σοβαρών προβλημάτων που προέκυψαν, ύστερα από την κατάργηση των τεσσάρων Υποθηκοφυλακείων του Νομού Κιλκίς και την μετατροπή τους σε «υποκατάστημα Κιλκίς του Κτηματολογίου Κεντρικής Μακεδονίας», στο οποίο ενσωματώθηκαν και τα κτηματολογικά γραφεία Κιλκίς, Πολυκάστρου και Γουμένισσας.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Κυριακή 21/01/2024 από 7:00-15:00 στο Πεδινό και στην Πέρινθο.

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 12:28

Ήπια αναπροσαρμογή στην τιμή του νερού

Συντάκτης:

Η κυρίαρχη αντίληψη που διακρίνει την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΚ για το τρέχον έτος είναι η ήπια αναπροσαρμογή, υπαγορευμένη από την αναγκαιότητα διασφάλισης της βιωσιμότητας της Δημοτικής Επιχείρησης και από την οπτική διαχείρισης του νερού ως δημόσιου κοινωνικού αγαθού για τους καταναλωτές.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-1-2024)

Ακόμα μία «γέφυρα σωτηρίας» έστησαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (17/1), ανοίγοντας τον δρόμο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε ένα παιδί δύο ετών, από το Κιλκίς.

Περίπου στις 12:30, αστυνομικές δυνάμεις- δικυκλιστες και περιπολικό της ΕΛΑΣ- παρέλαβαν το ασθενοφόρο στο ύψος στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος του Τιτάν και μέσω περιφερειακής οδού έφτασαν στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο σε οκτώ λεπτά.

Το εντυπωσιακό περίπτερο της ELVIAL στο φετινό The Architect Show 2023 προσέλκυσε το κοινό το οποίο ενημερώθηκε για το λανσάρισμα του νέου ανασυρόμενου συστήματος ESSENCE SL50 HI² που ανταποκρίνεται σε κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση και αποτελεί την απόλυτη κατασκευαστική λύση.

Τα εγκαίνια των παρεκκλησίων Αγίου Μηνά και Αγίας Μαρίνας του πολυεπίπεδου Ι.Ν. Παναγίας Άξιον Εστίν Αξιουπόλεως θα πραγματοποιηθούν με ένα διήμερο εκδηλώσεων.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-1-2024)