Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022, 2:24:12 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-10-2022)

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 13:04

Πρόσκληση Πολυτέκνων σε επιτυχόντες σε ΑΕΙ

Συντάκτης:

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Κιλκίς προσκαλεί τους  επιτυχόντες  των πανελλαδικών εξετάσεων 2022 τέκνα πολύτεκνων οικογενειών, όπως επικοινωνήσουν αρχικά και  προσκομίσουν στην συνέχεια τις βεβαιώσεις εγγραφών από τις αντίστοιχες σχολές τους ανυπερθέτως έως  Παρασκευή 31/10/2022 προκειμένου να λάβουν μέρος σε βράβευση  που θα ακολουθήσει  σε ημερομηνία που θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Δημήτρη Πατσούρα εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Σε δήλωσή του, αναφέρει:

Το διάσημο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ (ΗΠΑ) δημοσίευσε πρόσφατα μια ενημέρωση της λίστας με τους κορυφαίους 2% επιστήμονες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως στο αντικείμενό τους.  Είναι η γνωστή λίστα 2% με τους κορυφαίους επιστήμονες και ανάμεσά τους και ο κιλκισιώτης μηχανικός Κώστας Τσαβδαρίδης, που με τις διακρίσεις του τιμά τον γενέθλιο τόπο του και την Ελλάδα.

Μια είδηση που σημαίνει την επιτάχυνση των έργων κατασκευής δικτύου φισκού αερίου στο Κιλκίς. Δοθέντος ότι τα έργα ξεκίνησαν ήδη στο κέντρο της πόλης. Ιδού η είδηση:
Με σταθερά βήματα προχωράει η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, από την Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου  (ΔΕΔΑ), καθώς υπεγράφησαν οι συμβάσεις έργων για δύο ακόμα πόλεις.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (12-10-2022)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (11-10-2022)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, την Διευθύντρια Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Δρ. Λαμπρινή Φρόση.

Στη σύλληψη ενός 33χρονου άνδρα προχώρησαν το πρωί της Κυριακής, στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Ο συλληφθείς, διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 123 γραμμαρίων, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα 3 δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, wc, βοηθητικός χώρος, 3ος όροφος, Κ. Γαβριηλίδη 20 Κιλκίς. Τηλ. 6936432518.