Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 7:41:31 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Κλειστά παραμένουν τα Τελωνεία Ευζώνων και Δοϊράνης λόγω της απεργίας που προκήρυξε η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Τελωνειακών για τις 2 και 3 Απριλίου, καλώντας όλους τους τελωνειακούς της χώρας σε συμμετοχή.

Μια ενδιαφέρουσα καταγραφή για τα αποβιώσαντα μέλη των διοικητικών συμβουλίων του Επιμελητηρίου Κιλκίς από την ίδρυσή του, στις 18 Ιουνίου 1981, μέχρι σήμερα πραγματοποίησε ο διευθυντής του Επιμελητηρίου, Γιώργος Ηλιάδης.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  και ύστερα από έξι χρόνια αφ’ όταν δημοπρατήθηκε το 2018, υπεγράφη η σύμβαση για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού στην «Νέα Εγνατία Οδός» και των αρχικών μετόχων της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και EGIS PROJECTS.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Τετάρτη 3-04-2024 σε περιοχή της Παιονίας και συγκεκριμένα από τις 08:30 έως και 14:30 στο Πολύπετρο

Ο εργολάβος που ανέλαβε να συγκεντρώνει και να επεξεργάζεται τα ογκώδη αντικείμενα στα όρια του δήμου Κιλκίς επέλεξε ένα χώρο δίπλα στο Λόφο του Ηρώου της Μάχης του Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-4-2024)

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 13:14

Έφυγε απ' τη ζωή η χαμογελαστή Μαρία Τσοπούλου

Συντάκτης:
Η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς αναγγέλλει, με την κατά άνθρωπον θλίψη, την κοίμηση της αγαπημένης όλων, ενορίτισσας μας Μαρίας Τσοπούλου - Τσαρτσίδου.
Τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε δεν μπόρεσε, παρά τη θέλησή της για ζωή, να τα νικήσει και πλέον βρίσκεται στην αγκαλιά του Θεού που τόσο αγάπησε και διακόνησε.

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024  το Επιμελητήριο Κιλκίς πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας για το έτος 2024, παρουσία του Προέδρου του φορέα  Χρήστου Χατζημλάδη, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Διοικητικού προσωπικού  και  Συνεργατών του.

Κάθε επίσκεψη στη μαρτυρική Μεγαλόνησο είναι και ένα ευλαβικό προσκύνημα στην ιστορία και στους κοινούς αγώνες Ελλάδας και Κύπρου για την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία και την ευημερία των πολιτών τους.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (30-3-2024)