Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 8:29:26 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς και π. διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς, Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, είναι πλέον και φοιτήτρια της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης!

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (31-1-2024)

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κιλκίς και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, αρμόδιο Εταίρο-Περιφερειακή Μονάδα του Ενδιάμεσου Φορέα του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία»/ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ΕΦΕΠΑΕ συνδιοργανώνουν Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση  παρουσίασης της Δράσης Ενίσχυσης Υφιστάμενων Επιχειρήσεων  στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τίτλο:

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου και ο κ. Δημήτριος Πέρρος, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Κιλκίς, παρευρέθηκαν στον εορτασμό της «ΓΕΝΕΘΛΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ της 33 Μ/Κ ΤΑΞ» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 110 χρόνων από την ίδρυση της.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (30-1-2024)

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Πέμπτη 01-02-2024 από:

Ένας θαυμάσιος άνθρωπος και λαμπρός επιστήμονας, ο γιατρός ακτινολόγος Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους και γενικότερα  στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς.

Λίγο πριν τη λήξη της ψηφοφορίας, σήμερα τα μεσάνυχτα, οι μαθήτριες του Λυκείου Πολυκάστρου, ζητάνε τη στήριξή σας!

Πυρκαγιά σε κατοικία στην περιοχή της Γουμένισσας, στο Κιλκίς, ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 27-1-2024.

Για το περιστατικό υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με πέντε υδροφόρα οχήματα και 13 πυροσβέστες.

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ατόμου.

Η Τομεακή Οργάνωση ΚΚΕ Κιλκίς διοργανώνει πάρτι για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 08:00 μ.μ.