Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 4:21:24 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Νοιώθουμε το ανθρώπινο καθήκον να ευχαριστήσουμε δημόσια την Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα την Ασφάλεια Κιλκίς και την Ασφάλεια Φλώρινας για την ταχεία και αποτελεσματική διαλεύκανση της εξαπάτησης της μητέρας και γιαγιάς μας από σπείρα που χρησιμοποιεί τον τρόμο για να υφαρπάξει χρήματα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-4-2024)

Aντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Νικόλαο Χατζηγεωργίου, και τον Ταμία Ιωάννη Σφήνα, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση, με τον Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας και Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κιλκίς, Ταξίαρχο κ. Χαράλαμπο Στραβοπόδη.

Η κατάρρευση της Παθολογικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς είναι πλέον γεγονός, όπως καταγγέλλουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές του ιδρύματος.

Είναι έτοιμη η τοπογραφική αποτύπωση. Θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση. Θα τους κατασκευάσουμε ακόμα και με ίδιους πόρους, διαβεβαιώνει ο κ. Βεργίδης μιλώντας στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Το  Σάββατο 20-4-2024 θα  επισκεφθεί  την  πόλη   του  Κιλκίς  η  ευρωβουλευτής   της  Ν.Δ κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Παρουσία πολλών Κιλκισιωτών, ενοριτών και προσκυνητών πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, πνευματική ομιλία του Πρωτοπρεσβύτερου πατρός Ευαγγέλου Παπανικολάου, Ιεραπόστολου στο Καμερούν της Αφρικής, Θεολόγου και Ιατρού.

Συνεργός της τηλεφώνησε σε γυναίκα προσποιούμενος τον γιατρό και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί. Της ζήτησε χρήματα για να υποβληθεί δήθεν σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Με αυτόν τον τρόπο της απέσπασαν 12.300 ευρώ, τα οποία παρέλαβε η συλληφθείσα. Στην κατοχή της βρέθηκε ολόκληρο το ποσό που απέσπασε από την παθούσα.

Η ομάδα Αγωγής Υγείας της 4ης ΥΠΕ και του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου οργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας ενημέρωση σε δύο σημαντικά θέματα υγείας.

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός των Ειδήσεων συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία των δημοσιογράφων. Σήμερα, 16-4-2024, δε θα ανανεωθεί η ροή στην ιστοσελίδα μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν θα εκδώσουμε το αυριανό φύλλο της καθημερινής μας εφημερίδας, Πρωινή του Κιλκίς.