Quantcast
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, 12:33:17 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σημαντική αύξηση κατά 3,2 δισ. ευρώ στα 141,3 δισ. ευρώ εμφάνισαν οι καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων τον Δεκέμβριο του 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, έναντι μείωσης κατά 409 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητος στο 4,4% από 4,2% τον προηγούμενο μήνα.

Συνεστίαση των μελών του οργάνωσε με επιτυχία ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, με την ευκαιρία του νέου έτους, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, δίνοντας την ευκαιρία στους φαρμακοποιούς του νομού να διασκεδάσουν με τις οικογένειές τους.

Με τη θλιβερή αναγγελία της αδόκητης απώλειας του προσφιλούς μας παλαιού Προσκόπου ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ο οποίος υπήρξε ιδρυτής (1973) και πρώτος Αρχηγός του 2ου Συστήματος Κιλκίς, η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κ. Μακεδονίας και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς αποφάσισαν:

- Να παραστεί αντιπροσωπεία βαθμοφόρων στην εξόδιο ακολουθία του

- Να καταθέσει ποσό στη μνήμη του στην Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, στην οποία ανήκει το 2ο Σύστημα

- Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών της τοπικής Προσκοπικής Κίνησης στην οικογένειά του

- Να πραγματοποιήσει ειδική αναφορά σε εκδήλωση στο πλαίσιο εορτασμού της συμπληρώσεως φέτος 100 χρόνων από την ίδρυση του Προσκοπισμού στο Κιλκίς

- Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Χρήστος Καναρόπουλος

Ζητείται μαθηματικός από φροντιστήριο στο Κιλκίς. 
 
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6982064815.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-1-2023)

Ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού έναντι της Covid – 19 συνεχίζεται και την ερχόμενη  εβδομάδα με τον προγραμματισμό δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορονοϊού  (rapid tests) σε τέσσερις Κοινότητες και  οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Ειδικότερα, υγειονομικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται:

Με γνώμονα την υποστήριξη και τη διευκόλυνση πολιτών με χαμηλά εισοδήματα, ο Δήμος Κιλκίς καλεί τους δικαιούχους, των οποίων η παροχή ρεύματος έχει διακοπεί λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2022, να υποβάλουν αίτηση στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας για τη χορήγηση εφάπαξ ειδικού βοηθήματος προκειμένου να επανασυνδεθούν οι παροχές ηλεκτρικού ρεύματος στην κατοικία τους.

Η KLEEMANN HELLAS, λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της επιθυμεί να προσλάβει για τη Διεύθυνση: Group Health Safety & Maintenance

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ Α

Απαιτούμενα Προσόντα:

  • Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕΙ με άδεια Ά ή Β τάξης ή Ηλεκτρολόγο ΤΕΕ/ ΕΠΑΛ με άδεια Ηλεκτρολόγου Ά Ειδικότητας ή ισότιμος τίτλος σχολών εξωτερικού

Ένα Νοσοκομείο χωρίς ΜΕΘ. Και μια Παθολογική κλινική, πυλώνας βασικός μαζί με την Χειρουργική, κάθε Νοσοκομείου, να λειτουργεί με τρεις μόνιμους γιατρούς. Εκ των οποίων ο ένας, απηυδισμένος, παραιτήθηκε.

Δεν είναι εικόνα τριτοκοσμικής χώρας και νοσοκομείου αυτή που περιγράψαμε. Περί της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς ο λόγος υπό τη σκέπη της οποίας λειτουργεί και η μονάδα Covid 19 και καλείται μέσα στον χειμώνα να διαχειριστεί την πλημμυρίδα των ιώσεων-λοιμώξεων και της γρίπης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-1-2023)