Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 7:43:54 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Με ιδιαίτερη θλίψη και συντριβή πληροφορήθηκα την ξαφνική  απώλεια του δημοσιογράφου Σταύρου Φάσσου.

Και έφτασε η στιγμή που θέλεις να πεις τόσα, η στιγμή της αναπόλησης… Πως μπορεί κάποιος να αποτυπώσει σε λίγες γραμμές τις χαρές, τα συναισθήματα, την αγωνία, την ένταση, τη συναδελφικότητα, την φιλία, την εκτίμηση 39 χρόνων!

Ενοικιάζεται και πωλείται διαμέρισμα (μεζονέτα) στη Θεσσαλονίκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κι εγώ προσωπικά, δια του παρόντος, σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κιλκίς κο Κυριακίδη Δημήτριο και τον Αντιδήμαρχο Κλιματικής αλλαγής, πρασίνου και διαχείρισης μηχανημάτων, κο Σημαιοφορίδη Αλέξανδρο, που προέβησαν στην ευγενική  προσφορά, να περιποιηθούν τους εξωτερικούς χώρους της Δομής Κιλκίς, κόβοντας τα χόρτα, κλαδεύοντας τα δέντρα και διαμορφώνοντας τον εξωτερικό χώρο, κάνοντας τον ποιο εύκολα προσβάσιμο στους περιθαλπόμενους της Δομής Κιλκίς. (Πρώην Οίκος Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς).

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς, εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις!

Έφυγε τόσο άδικα και ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος του Κιλκίς Σταύρος Φάσσος, σκορπώντας απέραντη θλίψη στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς.

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 και ώρα 3:00μμ,  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων (2ος όροφος) του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (31-5-2024)

Θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου με τους τελειόφοιτους μαθητές, που μπαίνουν  από σήμερα στα Επαγγελματικά Λύκεια και από αύριο στα Γενικά Λύκεια, σε μια από τις πρώτες υπεύθυνες δοκιμασίες της ενήλικης ζωής τους.

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές, όπου έφτασε η στιγμή να δοκιμαστούν, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.