Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, 4:44:41 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Στάση Εργασίας την Πέμπτη 1/12, 11πμ – 15μμ, στο νοσοκομείο Κιλκίς για την απόσυρση του Νομοσχεδίου για την Υγεία, ανακοίνωσε το σωματείο εργαζομένων και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις  12.00 μ.μ., στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Η ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με έδρα τη ΒΙΠΕ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ στο Κιλκίς επιθυμεί να στελεχώσει το τμήμα παραγωγής με Καθαριστές.

Καθήκοντα εργασίας:

Με μεγάλη συγκίνηση η κοινωνία του Κιλκίς αποχαιρετά τον Γιάννη Υφαντίδη, έναν μεγάλο αγροτοσυνεταιριστή, που σφράγισε με τη ζωή και το έργο του το συνεταιριστικό κίνημα στον τόπο μας.

Ο μπάρμπα – Γιάννης, ο αγαθός γίγαντας της ΕΑΣ Κιλκίς, υπηρέτησε με συνέπεια τα συμφέροντα του αγροτικού κόσμου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για τον πράο χαρακτήρα,  την ευθυκρισία και για την καλοσύνη του.  

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (30-11-2022)

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 20:22

Πρώτο χιόνι στο Πάικο και στα Λιβάδια Κιλκίς

Συντάκτης:

Στα τέλη του Νοέμβρη ήρθε η πρώτη χιονόπτωση στο Πάικο και στα Λιβάδια του Νομού Κιλκίς, στα 1000 και πλέον μέτρα υψόμετρο. 

Η Περιφερειακή σύμβουλος Νατάσα Σωτηριάδου σε ανάρτηση της αναφέρει:

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 17/29-11-2022), με ισχύ από τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2022.

Σήμερα (29 Νοεμβρίου 2022) το πρωί πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό των Ρομά στην Αξιούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-11-2022)

Με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη δραστηριοποίηση εκτός της Αθήνας και την ανάγκη για εδραίωση συνεργασιών στο εξωτερικό, το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) πραγματοποίησε παρουσία Υπουργών, βουλευτών και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την ετήσια Γενική Συνέλευσή του την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο του Πειραιά.

Επιτέλους, μετά από πέντε χρόνια, που ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, και το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν το έργο ανακατασκευής των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Κιλκίς, προχώρησαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και το ίδρυμα υπέγραψε τη σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου, Χρήστο Αμανατίδη.