Quantcast
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023, 3:29:42 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Υπάρχουν φορές όπου ο ανθρώπινος νους δεν αντέχει τον  λογισμό, δεν βαστά το κακό αναπάντεχο, που λυγίζει και δακρύζει. Υπάρχουν φορές όπου η ζωή από ένα πέλαγος χαράς, γίνεται ξαφνικά ένα τέναγος λύπης, όταν η συμφορά έρχεται αδόκητα και απρόσμενα και μας χτυπά σαν ένας αόρατος κεραυνός.

Ήταν μια ήσυχη και όμορφη  μέρα, όταν ο θάνατος σημάδεψε  τη Χριστίνα στο κεφάλι, καθώς περπατούσε αμέριμνα στο γήπεδο της πόλης μας.

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 21:10

Όποιος έχει ντροπή πάνω του, ας ντραπεί...

Συντάκτης:

Κιλκίς, Μάρτιος 2023. Φοιτήτριες στο Τμήμα Σχεδίασης -Παραγωγής Ενδύματος του εδρεύοντος στο Κιλκίς τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος του Δ.ΙΠΑ.Ε. επιστρέφουν στην πόλη ύστερα από τα μαθήματα που παρακολούθησαν στη σχολή τους.
Με τα πόδια επιστρέφουν καθώς στη σχολή, τρία χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, η μετάβαση γίνεται είτε με ιδιωτικό Ι.Χ. αυτοκίνητο είτε με παπάκι είτε με τα πόδια.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-3-2023)

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε τη  στελέχωση του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας  με Μόνιμο Ιατρό ειδικότητας  Νεφρολογίας. Στο Νοσοκομείο μας πλέον θα παρακολουθούνται ασθενείς  από το Δήμο Παιονίας και όχι  μόνο με χρόνια νεφρική νόσο, οξεία νεφρική βλάβη, νεφροπαθιάσεις, κληρονομικές νεφρικές νόσους, ιδιοπαθή και δευτεροπαθή υπέρταση, σπειραματονεφρίτιδες και λοιπές νεφρικές νόσους.

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε σήμερα το νέο Προεδρείο του Συλλόγου Αποστράτων Πυροσβεστών Κιλκίς.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων για καίρια ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας ενώ εξετάστηκαν τρόποι συνεργασίας με τον Δήμο Κιλκίς σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-3-2023)

Οι νέοι ταχυφορτιστές DC 25kW τοποθετήθηκαν σε 6 συνεργάτες/ μέλη του δικτύου Chargespot.  Ένας από αυτούς τοποθετήθηκε στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Σακαρίδης VW στο Κιλκίς.  Το Chargespot, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, ενισχύεται με τους νέους ταχυφορτιστές DC 25kW οι οποίοι προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους στο 1/3 του χρόνου σε σύγκριση με τους συμβατικούς φορτιστές, δημιουργώντας ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για όσους επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου προγράμματος LEADER 2023-2027, η Αναπτυξιακή Κιλκίς συνεχίζει απρόσκοπτα τις διαδικασίες διαβούλευσης με τους τοπικούς φορείς καθώς μόνο με την άμεση συνεργασία και ουσιαστική συμμετοχή τους, δίνεται νόημα στην από κάτω προς τα πάνω καινοτόμα αναπτυξιακή προσέγγιση του προγράμματος.

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 12:22

Με τη συνδρομή του «Vector» βρήκαν κοκαΐνη 41 γρ.

Συντάκτης:

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαρτίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Vector» του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης βάρους 40,8 γραμμαρίων. Επίσης, κατασχέθηκε μία μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Σκηνές από ταινία καταδίωξης εκτυλίχθηκαν το πρωί της  Τρίτης όταν η αστυνομία επιχείρησε να ελέγξει Ι.Χ. αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες  στην ΠΑΘΕ στο ύψος του Πολυκάστρου. Οι δυο αλλοδαποί, παλιοί γνώριμοι της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, όπως αποδείχτηκε, δεν σταμάτησαν στο σχετικό σήμα και ξεκίνησε η κινηματογραφική καταδίωξη από το Πολύκαστρο για να ολοκληρωθεί απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στην οδό Παλαιού Σταθμού της συμπρωτεύουσας.