Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 11:44:07 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (30-3-2024)

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης το Σάββατο 30-03-2024 σε περιοχές  του Κιλκίς και της Παιονίας και συγκεκριμένα από τις 07:30 έως και 15:00 στις κάτωθι περιοχές:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-3-2024)

Τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο υποδέχθηκε,σήμερα, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Ο κ. Βεργίδης ευχήθηκε στον Στρατηγό δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντα του, τονίζοντας πως η καλή συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον Ελληνικό Στρατό είναι ιδιαίτερα σημαντική και επωφελής για τους πολίτες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας.

Η εταιρεία EURIMAC AE, με έδρα στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς ζητά:

Το Περιφερερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε στη συνεδρίαση της 20ης.03.2024 την κατασκευή ηλεκτροφωτισμών επί της Νέας Εθνικής Οδού Κιλκίς – όρια Νομού Σερρών στους κόμβους Αμαράντων και Μυριοφύτου – Σ.Σ. Μουριών. Η υλοποίηση του έργου συνολικού κόστους 250.000 ευρώ θα ξεκινήσει άμεσα με τις αναγκαίες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Κιλκίς.

Ο ηλεκτροφωτισμός της Εθνικής Οδού στα σημεία αυτά αποτελούσε πάγιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής αλλά και όσων κινούνται στα τμήματα αυτά του εθνικού δικτύου, αίτημα το οποίο από την πρώτη στιγμή μετέφερα προς τις αρμόδιες αρχές. Τα δύο αυτά έργα, μαζί με την ολοκλήρωση του οδοφωτισμού στον κόμβο Μεταλλικού, ο οποίος θα λειτουργήσει άμεσα, δημιουργούν αυξημένες συνθήκες ασφάλειας για όσους διέρχονται από τα σημεία αυτά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για τη συνεργασία και για την ανταπόκριση στη δικαιολογημένη απαίτηση των κατοίκων για τη συγκεκριμένη αναβάθμιση του δικτύου.

Γιώργος Γεωργαντάς

Βουλευτής Κιλκίς ΝΔ – Αντιπρόεδρος Βουλής

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Παρασκευή 29-03-2024 σε περιοχές της Παιονίας και συγκεκριμένα από τις 08:00 έως και 14:30 στις κάτωθι περιοχές:

Μια πανέμορφη διαδρομή 8km, που ίσως αποτελεί το ομορφότερο τμήμα της διαδρομής του Αξιού ποταμού στην Ελλάδα, είναι πλέον επισκέψιμο σε όλη το μήκος του. Το μονοπάτι στα «Στενά της Τσιγγάνας» είχε οροθετηθεί και ανοιχτεί την προγραμματική περίοδο 1994-2001, μέσω της ΑΝΚΙ Κιλκίς από την τότε Νομαρχία Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-3-2024)

Αναστολή δραστηριοτήτων για τη θυγατρική του αμερικανικού ομίλου υπό το βάρος του ενεργειακού κόστους - Μέχρι τις 31 Μαΐου θα συνεχίσει τη λειτουργία του το εργοστάσιο στο Κιλκίς - Στον δρόμο μένουν περίπου 90 εργαζόμενοι.