Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, 5:54:56 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Ένα κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτου έκλεψε ένας 19χρονος από αποθήκη 42χρονου στο Κιλκίς. Ο 19χρονος συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της προηγούμενης ημέρας αφαίρεσε μέσα από αποθήκη ένα κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτου, αξίας 300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 15:20

«Θερίζει» ο ιός του Δυτικού Νείλου στο ν. Κιλκίς

Συντάκτης:

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η εξάπλωση του ιού του Δυτικού Νείλου στο ν. Κιλκίς με κρούσματά του να έχουν εντοπιστεί σε πολλούς οικισμούς.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών  Ελευθέρων Επαγγελματιών ενημερώνει: Ότι η  Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ επιδοτούμενο σεμινάριο κατάρτισης των εργαζομένων των επιχειρήσεων-μελών της στα πλαίσια του προγράμματος: «Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζόμενων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ) 1-49 έτους 2022».

Ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη το πρόγραμμα του Δασαρχείου Κιλκίς για την μείωση του πληθυσμού των αγριόχοιρων στη λεκάνη Μουριών – Δοϊράνης, σε απόλυτη συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κιλκίς, τα μέλη του οποίου συμμετείχαν εθελοντικά.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος στη νότια πλευρά του οικισμού Μεταλλικό, μεθαύριο Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 21:41

Οι επιχειρήσεις του ν. Κιλκίς στην 86η ΔΕΘ

Συντάκτης:

Με το χαμόγελο, την αισιοδοξία, τον επαγγελματισμό και το όραμά τους συμμετέχουν επιχειρήσεις του νομού Κιλκίς στην 86η ΔΕΘ και στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τις δυνατότητες και την εξωστρέφειά τους.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-9-2022)

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, σήμερα (12 Σεπτεμβρίου 2022) το πρωί αστυνομικοί μοίρασαν σε μαθητές των σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας, φυλλάδια και σελιδοδείκτες με χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια.

Σοβαρός κύριος 69 χρόνων ζητεί γνωριμία και συμβίωση σε ιδιόκτητη και άνετη κατοικία, με κυρία, 50-60 χρόνων, χωρίς υποχρεώσεις. Παρακαλώ, σοβαρές προτάσεις. Τηλ. 6983 455043, σε απόκρυψη δεν απαντώ.

Στο Νοσοκομείο Κιλκίς θα λειτουργήσει από 14/09/2022 Γαστρεντερολογικό Εξωτερικό Ιατρείο για νοσήματα πεπτικού και ήπατος, καθώς και νεοσύστατη σύγχρονη Ενδοσκοπική Μονάδα για διενέργεια διαγνωστικών αλλά και επεμβατικών πράξεων (ενδοσκοπική αιμόσταση αιμορραγιών, αφαίρεση ξένων σωμάτων πεπτικού σωλήνα, αφαίρεση πολυπόδων, τοποθέτηση γαστροστομιών κ.α).