espa pkm

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2026, 7:57:30 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σε σταθερά χαμηλά επίπεδα παραμένουν τα κρούσματα κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη, η οποία από εχθές καταγράφει λιγότερες από 300 νέες μολύνσεις.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας ο Δήμος Παιονίας, υπενθυμίζει ότι η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας ξεκινάει επίσημα την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου.

Με βασική αρχή ότι η Γη είναι το σπίτι όλων μας, η AlumilΑΛΜΥ -1,17% συνεχίζει με συνέπεια τις «πράσινες» ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος, με όραμα οι νεότερες γενιές να κληρονομήσουν έναν τόπο όπου θα μπορούν να ζήσουν και να δημιουργήσουν όπως ονειρεύονται.

Από το κομμωτήριό του στο Κιλκίς ο Χάρης Πιπερίδης, φίλος και  κολλητός του Κώστα Τσιμίκα, ταξίδεψε στο Λίβερπουλ για να παραβρεθεί στα γενέθλιά του, αλλά και να αναλάβει τον καλλωπισμό του για τον τελικό κυπέλου κόντρα στην Τσέλσι το Σάββατο!

Συνελήφθη στις 13 Μαΐου 2022 το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, 61 ετών, καθώς σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε δύο αυτοσχέδια θερμοκήπια, 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 85 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συνολικά, 4.388 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ.

Από αυτά, 412 εντοπίστηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα  ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού έναντι της Covid – 19 με τον προγραμματισμό δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) σε δέκα Κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 θα πραγματοποιηθούν από τον ΕΟΔΥ στην Παιονία από 16 έως 19 Μαΐου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Κατασχέθηκαν 19,2 γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι και 13.300 ευρώ με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Vector».

Αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσω, δημόσια και από καρδιάς τον συνοδοιπόρο στην  τοπική αυτοδιοίκηση, κ. Γιάννη Αλίρη, ο οποίος αποφάσισε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποσυρθεί από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας πριν από τη λήψη της θητείας της θεσμοθετημένης δημοτικής περιόδου.