Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς
Η ΔΑΝΟΣ – An alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE, γνωστοποιεί την πώληση μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού 6 όμορων καταστημάτων (ΝΕΑ ημερομηνία διεξαγωγής πλειστηριασμού 4/09/2020), σε γωνιακή οικοδομή στο Κιλκίς.
Μετά την έλευση Ορθοπεδικού και Γυναικολόγου, των οποίων τα ιατρεία σφύζουν από συντοπίτες μας, τώρα πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι το ίδιο θα συμβεί και στο Παιδιατρικό Ιατρείο.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας συμβουλεύει για τον κίνδυνο πυρκαγιών
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας για να σας προφυλάξει από τον κίνδυνο και την δυστυχία που προκαλούν οι πυρκαγιές και να προστατέψει το φυσικό μας περιβάλλον, τα δάση μας, σας συμβουλεύει:
Ελεύθεροι από τον ανακριτή του Κιλκίς και οι 17 συλληφθέντες. Με εγγύηση και ο υψηλόβαθμος αστυνομικός
Συντάκτης: Eidisis.grΕλεύθεροι αφέθηκαν και οι 17 συλληφθέντες στη «μεγάλη» υπόθεση και «επιτυχία» των Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας με τις τρεις «εγκληματικές» οργανώσεις που είχαν ξεσκεπάσει στο Κιλκίς.
Σύλληψη για πλαστά χαρτονομίσματα και λαθραία τσιγάρα
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνελήφθη χθες (7 Ιουλίου 2020) το πρωί σε λαϊκή αγορά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αυτοσχέδιο πάγκο και σε όχημα που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 εμφανώς πλαστά χαρτονομίσματα (εκ των οποίων τα δύο των 50 ευρώ και τα υπόλοιπα των 10 ευρώ).
Ακόμη, στην κατοχή του βρέθηκαν και 11 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.
Ελεύθεροι μετά την απολογία τους στον ανακριτή Κιλκίς οι τρεις πρώτοι από τους 17 κατηγορούμενους
Συντάκτης: Eidisis.grΕλεύθεροι και μάλιστα χωρίς εγγύηση αφέθηκαν οι τρεις πρώτοι από τους 17 κατηγορούμενους για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο Κιλκίς.
Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, πολύπλευρη ήταν η δράση του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας, διευκόλυνσης παράνομων αλλοδαπών και παράνομης διακίνησης λαθραίων τσιγάρων στο Κιλκίς, όπως διαπίστωσε η έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς πέραν του υψηλόβαθμου αστυνομικού εμπλέκονται άλλοι δύο αστυνομικοί.
Πως δρούσε το κύκλωμα με τους αστυνομικούς στο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΠολύπλευρη ήταν η δράση του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας, διευκόλυνσης παράνομων αλλοδαπών και παράνομης διακίνησης λαθραίων τσιγάρων στο Κιλκίς, όπως διαπίστωσε η έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς πέραν του υψηλόβαθμου αστυνομικού εμπλέκονται άλλοι δύο αστυνομικοί.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-7-2020)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-7-2020)
Κρατούνται και οι 17 προσαχθέντες σήμερα στον Εισαγγελέα Κιλκίς μέχρι την απολογία τους από Δευτέρα έως και Τετάρτη
Συντάκτης: Eidisis.grΠροθεσμία έως την προσεχή Τετάρτη 8 Ιουλίου για να απολογηθούν έλαβαν από τον Εισαγγελέα Κιλκίς σήμερα Σάββατο όσοι εκ των εμπλεκομένων 17 κατηγορουμένων αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργήματος (π.χ. αρχαιοκαπηλία και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης) ή και λόγω της πολυσέλιδης δικογραφίας.
ΒΙΝΤΕΟ: Την Τετάρτη απολογούνται οι 17 κατηγορούμενοι της πολύκροτης υπόθεσης λαθρεμπορίου τσιγάρων και αρχαιοκαπηλίας στο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΠροθεσμία έως την προσεχή Τετάρτη 8 Ιουλίου για να απολογηθούν έλαβαν από την Εισαγγελέα Κιλκίς σήμερα το μεσημέρι, Σάββατο 4-7-2020, οι 17 κατηγορούμενοι οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή και προσήχθησαν σήμερα για να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες περί αρχαιοκαπηλίας και λαθρεμπορίου τσιγάρων.