espa pkm

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026, 8:05:07 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς καταδικάζει την δολοφονική ενέργεια κατά των εργαζομένων Αστυνομικών κατά την διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης από καταληψίες  στο Κουκάκι, που κάθε άλλο παρά πλημμεληματικού χαρακτήρα αδίκημα μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η καταδίκη από την πλειοψηφία του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου θα πρέπει να εκφραστεί εμπράκτως και επιτέλους εδώ και τώρα θα πρέπει να θεσμοθετηθούν αυστηρότερες διατάξεις και οποιαδήποτε βιαιοπραγία κατά εργαζόμενου Αστυνομικού να τιμωρείται ως ιδιώνυμο αδίκημα!

Συνελήφθησαν στις 13 Ιανουαρίου 2020 το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 3 ημεδαποί ηλικίας 23, 25 και 28 ετών, διότι σε όχημα το οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν 1.435 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Συνελήφθη στις 12 Ιανουαρίου 2020 το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 36χρονος αλλοδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας με συνεργούς του νωρίτερα, παραβίασαν κατάστημα και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα αξίας 680 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-1-2020)

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 22:00

Με επιτυχία η πίτα των Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς

Συντάκτης:

Γι’ άλλη μια χρονιά ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση-θεσμό κοπής της βασιλόπιτάς του, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 ώρα 11.30 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, ο πρώην βουλευτής Κιλκίς Θεόδωρος Πασσαλίδης και ο αθλητής στίβου με τις πολλές διακρίσεις Αλέξανδρος Αλερού.

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα έχουμε σε επόμενη ανάρτησή μας.

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 14:13

Συνελήφθη 58χρονος να μεταφέρει 4 αλλοδαπούς

Συντάκτης:

Συνελήφθη στις 11 Ιανουαρίου 2020 τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, σε περιοχή του Κιλκίς, 58χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο βρέθηκε να μεταφέρει με όχημα το οποίο οδηγούσε 4 αλλοδαπούς, οι οποίοι λίγες ώρες πριν εισήλθαν παράνομα στη χώρα.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 58χρονου.

Συνελήφθησαν χθες (10 Ιανουαρίου 2020) το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο αλλοδαπές ηλικίας 35 και 32 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκαν σε δύο καταστήματα προσποιούμενες τις πελάτισσες και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 140 ευρώ περίπου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της οικίας του καλλιεργούσε με την μέθοδο της υδροπονίας 55 δενδρύλλια κάνναβης. Κατασχέθηκαν ακόμη πάνω από 4 κιλά κάνναβη και εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας. Επίσης συνελήφθη 50χρονος που προμηθεύτηκε από τον 58χρονο ποσότητα. κάνναβης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (11-1-2020)

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 13:22

Πυρκαγιά - τρόμος στη Γουμένισσα

Συντάκτης:

Η ταχύτατη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας απέτρεψε τα χειρότερα όταν τις πρώτες πρωινές ώρες (3.30 π.μ.) της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ισόγεια αποθήκη κατοικίας στη Γουμένισσα.

Τρία πυροσβεστικά οχήματα της Γουμένισσας με εννέα άνδρες ενισχυμένοι με δυο ακόμα πυροσβεστικά οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες από το Κιλκίς και τα  Γιαννιτσά κατέφθασαν και έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες που κατέκαψαν

ολόκληρη τη ξύλινη λαμαρινοσκεπή της ισόγειας αποθήκης, η οποία και κατέρρευσε, καθώς και όλα τα αντικείμενα – εργαλεία και υλικά που βρίσκονταν μέσα.