Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, 4:28:44 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Με αισθήματα βαθύτατης λύπης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια  στην σύζυγο και στα τέκνα του ΑΝΑΝΙΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ για τον απρόσμενο θάνατο του.

Υπήρξε ένας από τους παλαιότερους  και δραστήριους εμπόρους και μέλος επί σειρά ετών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ ΓΕΝΟΒΕΦΑ συγχαίρει και ευχαριστεί:

Ευχαριστώ θερμά την Ορθοπεδική Κλινική Κιλκίς για την άψογη νοσηλεία που μου προσέφεραν κατά τη διάρκεια της επέμβασης και της παραμονής μου στο τμήμα τους στο Γ.Ν. Κιλκίς!

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-11-22)

Δύο δημοφιλή προϊόντα της Εταιρίας Φάρμα Κουκάκη έρχονται σε νέες, πρακτικές συσκευασίες 4-pack, προσφέροντας άνεση και ευκολία στους καταναλωτές. Ο λόγος για το Κεφίρ με Φράουλα, Βύσσινο και Σμέουρο και για το Σοκολατούχο Γάλα Choco Full, δύο από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της Εταιρίας, που φτιάχνονται από 100% Φρέσκο Ελληνικό Γάλα.

Συνελήφθη χθες (7 Νοεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 64χρονος, καθώς σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή, αλλά και έξω από την περίφραξη της, συνολικά 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρων.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (8-11-2022)

Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 18:35

Ολημερίς το έβγαζαν στο σφυρί…

Συντάκτης:

Για τέταρτη φορά, αφού οι προγενέστερες τρεις αποδείχτηκαν άκαρπες λόγω μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό το Πηλοθεραπευτήριο της Πικρολίμνης.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα 3Δ ΣΛΚ ΜΠΑΝΙΟ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΕΡΙΟΥ,  ενεργειακά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, θερμοπρόσοψη, 3 όροφος σε προνομιακή θέση, θέση πάρκινγκ. 320ευρώ. Τηλ. 6973040225 Σοφία.

Ευχαριστώ θερμά τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς, την επιστημονική του ομάδα, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό, για την Ανθρώπινη και Ιατρική φροντίδα που μου παρείχαν.

Παρθένα Μιχαηλίδου

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να αποκατασταθεί η βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, καθώς οι εργασίες επισκευής της είναι σε εξέλιξη. Μέχρι τότε η επικοινωνία των ενδιαφερόμενων πολιτών πραγματοποιείται με ηλεκτρονική αλληλογραφία (email).