Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 10:11:27 μμ
Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008 13:20

Παιδικές κατασκηνώσεις από το δήμο Γαλλικού

Ολοκληρώθηκε και φέτος με εξαιρετική επιτυχία το πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων που πραγματοποίησε ο Δήμος Γαλλικού σε συνεργασία με τη  Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου.
Με την οικονομική ενίσχυση του δήμου, συνολικά 55 παιδιά από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Γαλλικού, ηλικίας από 11 έως 16 ετών είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και διασκεδαστικά μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους, στις παιδικές κατασκηνώσεις «Σκούρας» στη Νέα Φώκαια της Χαλκιδικής.

Στην πρώτη κατασκηνωτική περίοδο που διήρκεσε από 23 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου συμμετείχαν από το Δήμο Γαλλικού 40 παιδιά ηλικίας Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, ενώ στην δεύτερη περίοδο, από 3 έως 14 Αυγούστου, 15 παιδιά ηλικίας Γυμνασίου.
Στα πλαίσια της κατασκήνωσης οι μικροί δημότες Γαλλικού έζησαν πρωτόγνωρες εμπειρίες, μέσα από τις δεκάδες καθημερινές δραστηριότητες που περιελάμβανε το πρόγραμμά τους, όπως κολύμπι, ζωγραφική, αθλοπαιδιές, γυμναστική, μουσική κ.α.
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις δράσεις των παιδιών είχαν ο Δήμαρχος Γαλλικού, Γιώργος Θεοδωρίδης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου, Αλέξανδρος Σαββίδης, καθώς επίσης και οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Σβέρκος και Θεόφιλος Μουρατίδης.