Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 6:37:29 μμ
Παρασκευή, 16 Μαϊος 2008 10:19

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scramble στο Κιλκίς

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Κιλκίς ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Scramble, στο χώρο απέναντι από το Κ.Τ.Ε.Ο. Οι συμμετέχοντες, αλλά και οι πολλοί θεατές, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο συναγωνισμού και  την οργάνωση, την οποία ανέλαβε ο Μοτοσυκλετιστικός Ομιλος Κιλκίς. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι σχολές οδηγών 4 ΤΡΟΧΟΙ, η «2τροχο», εταιρία επισκευής και συντήρησης μοτοσικλετών του Χρήστου Χρηστίδη, η εταιρία «Moto Κοτίδης», η εταιρία εμπορίας ελαστικών «Τριανταφύλλου» και η εταιρία εμπορίας μοτοσικλετών «Κάκαρης».

Στον αγώνα  έλαβαν μέρος αναβάτες από πέντε κατηγορίες και επιπρόσθετα υπήρχαν και αυτοκίνητα τύπου baggi, τα οποία έδωσαν διαφορετικό χρώμα στον αγώνα.
Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Βαγγελάκος Δημήτρης από την Αθήνα με KTM, ενώ δεύτερος και τρίτος στην κατηγορία Β5, ήρθαν οι «δικοί μας» Ιωαννίδης Σπύρος και Κάκαρης Λάζαρος αντίστοιχα.
Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία και συμμετοχή του  δημοσιογράφου του ειδικού Τύπου μοτοσικλέτας Δημήτρη Κεραμιδά από την Αθήνα, ο οποίος και εξέφρασε την άποψη ότι διοργανώθηκε ένας τέλειος αγώνας και μακάρι να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια.
Στον αγώνα των baggi πρώτος ήρθε ο Ρουστέμης Λυσίμαχος από την Κόρινθο, δεύτερος ο Τσολακίδης Κασσιανός και τρίτος ο Ταμουτσίδης Ηλίας με χορηγό τα συστήματα ασφαλείας «Αλέξανδρος».
Πλάνα από τον αγώνα, αλλά και σχόλια των οργανωτών μπορείτε να παρακολουθήσετε στον τηλεοπτικό σταθμό «Εγνατία» το Σάββατο στις 12 τα μεσάνυχτα ή την Κυριακή στις 2:30 το μεσημέρι.
«Θα θέλαμε, σημειώνει ο Μ.Ο.Κ., να ευχαριστήσουμε όλους τους τοπικούς φορείς και ιδιαίτερα το Νομάρχη κ. Μπαλάσκα, το Δήμαρχο κ. Τερζίδη ( ο οποίος και παρευρέθηκε στην εκδήλωση) και  τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Παύλο Τονικίδη.  Τους διαβεβαιώνουμε ότι όσο περισσότερο θα μας στηρίζει η Πολιτεία, άλλο τόσο κι εμείς θα  προβάλλουμε το Νομό μας σε Πανελλήνιο επίπεδο, με ποικίλες δράσεις που έχουν αντικείμενο τη μοτοσικλέτα. Σας ευχαριστούμε θερμά».