Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 3:16:26 μμ
Παρασκευή, 09 Μαϊος 2008 05:19

Πανηγύρισαν στο Λαοδικηνό

 Εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Γεωργίου διοργάνωσε την Κυριακή 27 Απριλίου, ο φερώνυμος Ναός του Λαοδικηνού, οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία και συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου. Μετά την θεία λειτουργία πραγματοποιήθηκε η περιφορά της εικόνας του Αγ. Γεωργίου και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική, από την ορχήστρα του Μπογέλη, στο τραπέζι που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο της εκκλησίας.
Στην εκδήλωση της Κυριακής, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γαλλικού, Γεώργιος Θεοδωρίδης, ο Αντινομάρχης Κιλκίς, Αναστάσιος Αμανατίδης, οι Αντιδήμαρχοι Γαλλικού, Κων/νος Σβέρκος και Θεόφιλος Μουρατίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλλικού, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Χωλίδης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χρυσόπετρας, Ιωάννης Ναζλόγλου και. η Αβραμίδου Αναστασία, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Φαναρίου.
Το εκκλησιαστικό συμβούλιο επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά για την συνεισφορά τους στην εκδήλωση, τον Δήμο Γαλλικού και την Νομαρχία Κιλκίς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στον Αντιδήμαρχο του Δήμου Γαλλικού Θεόφιλο Μουρατίδη, που καθότι καταγόμενος από το χωριό, προσέφερε τα μέγιστα στη διοργάνωση, καθώς επίσης και την γαλακτοβιομηχανία ΛΥΚΑΣ.