Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 10:39:56 μμ
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009 08:03

Πανστρατιά για να σωθεί το ΚΕΝ

Η μη κατάταξη της επόμενης σειράς είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Καλά πληροφορημένες πηγές και από το στρατό επιμένουν ότ η τύχη του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Κιλκίς έχει προδιαγραφεί και μόνον ισχυρή πολιτική στήριξη - αντίδραση μπορεί να αποτρέψει το κακό, την τυπική δηλαδή κατάργηση του κέντρου. Σήμερα Τρίτη στη Νομαρχία Κιλκίς ο  Νομάρχης Ευάγγελος Μπαλάσκας αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την αποτροπή της κατάργησης του ΚΕΝ.


Σε σύσκεψη που συγκαλεί ο κ Μπαλάσκας  με τους Δήμαρχο Κιλκίς Δ. Τερζίδη, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδη και Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς Σταύρου Χατζηγεωργιάδη θα εξεταστούν όλες οι παράμετροι του θέματος και θα εγκριθεί κείμενο διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Άμυνας.
Να σημειωθεί ότι ήδη ενημερώθηκαν οι βουλευτές του νομού και οι μεν της συμπολίτευσης (Κιλτιδης, Τσιτουρίδης) επρόκειτο να συνεργαστούν με το Υπουργείο Άμυνας για πλήρη ενημέρωση και αντιμετώπιση της κατάστασης, ο δε της αντιπολίτευσης Γ. Φλωρίδης ειναι βέβαιο ότι από τις πρωινές ώρες σήμερα καταθέτει σχετική ερώτηση στο Υπουργείο Άμυνας.
Σημειώνουμε ότι η Δημαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς επρόκειτο χες το απόγευμα να συμφωνήσει σε κείμενο διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση με την συνυπογραφή του κειμένου που ετοίμασε η δημοτική διοίκηση ύστερα από τη συνεδρίαση της δημαρχιακής επιτροπής την περασμένη Παρασκευή.