Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 7:46:31 μμ
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2009 04:25

Περιβαλλοντική ευαισθησία με ...απόδειξη

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας το Τοπικό Συμβούλιο Νέων                 (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) Δ. Κρουσσών, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς, το Γυμνάσιο Ευκαρπίας,  το Δασαρχείο Κιλκίς, ο Δήμος Κρουσσών και οι κάτοικοι της Κορωνούδας  πραγματοποίησαν δενδροφύτευση  στο Δ. Διαμέρισμα της Κορωνούδας την Παρασκευή 27/3.
Φυτεύτηκαν περίπου 400 δενδρύλλια (κουκουναριές, κυπαρίσσια) .Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε μια σειρά δραστηριοτήτων του Συμβουλίου για την ευαισθητοποίηση όλων μας σε θέματα περιβάλλοντος.
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς θα πραγματοποιήσει και άλλες δενδροφυτεύσεις στα πλαίσια ευαισθητοποίησης  της μαθητικής κοινότητας, καθώς και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δ Κρουσσών θα συνεχίσει  να δραστηριοποιείται σε θέματα που αφορούν  το περιβάλλον.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δ. ΚΡΟΥΣΣΩΝ θέλουν να ευχαριστήσουν την  Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Νίακα Δάφνη, τον Δασάρχη Κιλκίς Βασιλάκο Χρήστο Τον Διευθυντή του Γυμνασίου Ευκαρπία Αθανασόπουλο Κων/νο, τον Δήμαρχο Κρουσσών Νεόφυτο Παπαδόπουλο και τους κατοίκους του οικισμού της κορωνούδας για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και την Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς για την χορήγηση 20 σκαπανικών.