Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 8:25:11 μμ
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 22:19

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων από τον Δήμο Κιλκίς για την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης Κιλκίς

Κρατάμε την ελπίδα ζωντανή με πράξεις που ορίζουν το μέτρο της κοινωνικής ευαισθησίας προς τον ελάχιστο αδελφό μας.

Με κεντρικό σύνθημα ‘’Μαζεύουμε τρόφιμα μοιράζουμε χαμόγελα’’ ο Δήμος Κιλκίς αναλαμβάνει και φέτος πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας με σκοπό την υποστήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου.

 

Στο Φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς θα συγκεντρώνονται βασικά είδη επισιτιστικής συνδρομής: λάδι,όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές), μακαρόνια, ρύζι,κριθαράκι, σάλτσες, γάλα μακράς διαρκείας, κασέρι, ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι, ξύδι.

Όσοι πολίτες θέλουν να συμμετέχουν στο κάλεσμα της ανθρωπιάς μπορούν να προσέρχονται με τα χρειαζόμενα είδη διατροφής, στο Φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς, από αύριο Τρίτη 23 Απριλίου έως τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαϊου, κατά τις ώρες 8:30 έως 14:30.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν στα συσσίτια των Ενοριών Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς, τα οποία λειτουργούν αδιάλειπτα ως εστίες οικογενειακής θαλπωρής και προσφέρουν καθημερινά, με την εθελοντική συνδρομή συμπολιτών μας, ζεστές μερίδες φαγητού σε άπορες οικογένειες και σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.   

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση των τροφίμων μακράς διαρκείας  παρέχονται στα τηλ. επικοινωνίας 23413 52212, 52213.