Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024, 10:30:35 μμ
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2009 13:53

ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ: «Το ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε τον παλιό εαυτό του»

«Το ΠΑΣΟΚ με συκοφαντίες και ψέματα θυμήθηκε τον παλιό εαυτό του. Κι αυτό  το κάνει, διότι δεν έχει ούτε θέσεις και προτάσεις για τον τόπο αλλά  και γιατί βλέπει , ότι ημέρα με την ημέρα η «ψαλίδα» για τις  ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου κλείνει υπέρ της Ν.Δ.».


Τα παραπάνω  τόνισε  την  Τρίτη 1 Ιούνιου, ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης, σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Βουλευτή Κοζάνης και πρώην Υπουργός κ. Νικόλαο Τσιαρτσιώνη και  τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Ιάκωβο  Φραντζή, στο Εκλογικό Κέντρο της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Τσιτουρίδης τόνισε,  ακόμη, τα εξής:
«Η Ν.Δ. δεν πήρε ούτε μία δραχμή, ούτε ένα ευρώ από την Siemens.  Αυτό που ξέρουμε είναι ότι από την Siemens πήρε χρήματα το ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι’ αυτή η αλήθεια δεν αλλάζει με ψέματα, συκοφαντίες και προβοκάτσιες. Κανένα απολύτως έγγραφο δεν υπάρχει στη δικογραφία της Siemens απ΄το οποίο να προκύπτει ότι η εταιρεία αυτή έδωσε χρήματα στη Ν.Δ.  Στο ΠΑΣΟΚ και μόνο σ΄ αυτό έδωσε».

Κοινωνικό
μοντέλο
«Η ΝΔ και σε επίπεδο υπουργών και σε επίπεδο ευρωβουλευτών θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την διατήρηση και ενίσχυση του ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου. Αυτό το κοινωνικό μοντέλο, οι εργασιακές μας σχέσεις και τα θέματα κοινωνικής προστασίας, δέχθηκαν κατά τα τελευταία χρόνια μια ισχυρή επίθεση, κυρίως από πολιτικές δυνάμεις και κυβερνήσεις που αυτοχαρακτηρίζονται ως σοσιαλιστικές ή εργατικές.
Την υποχώρηση των αξιών και αρχών που υπηρέτησαν την κοινωνική Ελλάδα και κοινωνική Ευρώπη δεν θα την επιτρέψουμε».
Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής Ν. Κιλκίς της ΝΔ και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης σε μεγάλη εκδήλωση της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα στη Θεσ/νίκη. Στην εκδήλωση παρέστη και μίλησε επίσης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ κ. Κων/νος Πουπάκης.