Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021, 6:29:34 πμ
etpa
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 16:26

Σε κλίμα συγκίνησης πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Γουμένισσας η 93χρονη κ. Μαρία

Συντάκτης:

Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Γουμένισσας η 93χρονη κ. Μαρία, κάτοικος Καστανερής νομού Κιλκίς.

 

Είχε εισαχθεί με συμπτώματα covid (εμπύρετο) στο νοσοκομείο όπου της έγιναν 2 τεστ (θετικά) και παρέμεινε σε αυτό για 17 ημέρες.

Όπως σημειώνει ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Ζάχαρης, «με την αλλαγή του επιχειρησιακού σχεδίου και την μεταφορά των θετικών ασθενών στο νοσοκομείο Κιλκίς, η κ. Μαρία αρνήθηκε να μεταφερθεί, λέγοντας, πως δεν ήθελε να στερήσει μια κλίνη από κάποιον νεότερο. Μάταια οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό προσπαθούσαν να την μεταπείσουν. Με πλήρη διαύγεια αλλά εμφανή την κόπωσή της η κ. Μαρία αρνητικοποιήθηκε και 17 μέρες μετά ευχαρίστησε όλο το ιατρικό προσωπικό και έφυγε όπως ήρθε, χαμογελαστή και περήφανη» 

Αν αναλογιστεί κανείς, πως στο Νοσοκομείο-Κ.Υ. Γουμένισσας τα μέσα και ο εξοπλισμός είναι περιορισμένα, καταλαβαίνει το πάθος και την προσπάθεια του προσωπικού. Να σημειωθεί πως οι δύο Πνευμονολόγοι, Παθολόγος, Βιοπαθολόγος και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν μετακινηθεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς, για τις ανάγκες της κλινικής covid.

Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε ο κ. Ζάχαρης με την κόρη της κ. Μαρίας, ενημερώθηκε πως χαίρει άκρα υγείας και παράλληλα δόθηκε και η άδεια δημοσιοποίησης του βίντεο κατά το εξιτήριό της.

«Σε ευχαριστούμε κ. Μαρία για τα θερμά και όλο νόημα λόγια σου», σημειώνει ο διοικητής του ιδρύματος.

Πολυμέσα