Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 2:12:56 μμ
Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2008 07:59

Σε σύσκεψη στη Νομαρχία προσκαλούν Δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι

Πρωτοβουλία να κινήσουν το θέμα της χωροθέτησης του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς αναλαμβάνουν ο Δικηγορικός Σύλλογος  και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Κιλκίς..
Σε κοινή επιστολή - πρόσκλησή τους προς τις αρχές του νομού (βουλευτές, Νομάρχη, δήμαρχο) προσκαλούν για συζήτηση  και λήψη αποφάσεων, καθώς μέχρι τώρα δεν διαφαίνεται κάποια θετική εξέλιξη στο θέμα, όπως σημειώνουν.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης έχει ως εξής:

Kύριοι,
Με την παρούσα επιστολή σας καλούμε σε συνάντηση-συζήτηση με θέμα τις εξελίξεις στη συνέχιση της υλοποίησης του έργου του Δικαστικού Μεγάρου του νομού μας.
Ήδη παρήλθε εύλογος χρόνος από την τελευταία μας κινητοποίηση (απεργία δικαστικών υπαλλήλων, αποχή δικηγόρων στις 28 Μαΐου 2008) χωρίς να διαφαίνεται κάποια θετική εξέλιξη στο ζήτημα.
Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας για συνέχιση των κινητοποιήσεων και των ενεργειών μας για την παραπάνω υπόθεση, επιθυμούμε το συντονισμό όλων μας, αναλαμβάνοντας ο καθένας την ευθύνη του για την επιπλέον καθυστέρηση του έργου.
Επειδή μιλούμε για ένα έργο που αφορά ολόκληρο το νομό θεωρούμε σκόπιμο η συνάντηση να γίνει στη Νομαρχία Κιλκίς με προτεινόμενες ημερομηνίες 12 ή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα την οποία θα καθορίσουμε στη συνέχεια.
Θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία όλων μας κι ευχόμαστε να λειτουργήσει ως περαιτέρω προώθηση της λύσης του προβλήματος, άλλως ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς θα προχωρήσουμε  στις κινητοποιήσεις που μας αναλογούν.