Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021, 8:59:57 μμ
etpa
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 13:47

Σκληρή δήλωση Αστέριου Τάτση για την αποδυνάμωση του νοσοκομείου Γουμένισσας

Συντάκτης:

Μια σκληρή δήλωση για την αποδυνάμωση του νοσοκομείου Γουμένισσας και όσων ευθύνονται γι’ αυτό έκανε στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ο πρόεδρος της Κοινότητας Γουμένισσας, Αστέριος Τάτσης:

«Το τελευταίο διάστημα οι πολίτες της Γουμένισσας ζούμε το θέατρο του παραλόγου, που, δυστυχώς, βαραίνει τις πλάτες μας και το επίπεδο της παροχής περίθαλψης τόσο σε εμάς, όσο και σε κατοίκους των γύρω περιοχών που καταφεύγουν στο νοσοκομείο μας για περίθαλψη.

 

Έχουμε επισημάνει επανειλημμένα και σε όλους τους τόνους, πως οι ανακοινώσεις των διοικητών των δύο νοσοκομείων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι μόνο αριθμοί δίχως ουσία και αποτύπωση στην καθημερινότητα.

Αυτό που βλέπουμε, αυτό που οι ίδιοι ζούμε, είναι ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο, τη στιγμή που ακόμα παλεύουμε με την πανδημία, απαξίωση του προσωπικού, το οποίο καταβάλλει υπεράνθρωπες και φιλότιμες προσπάθειες, για να συνεχίσει το νοσοκομείο να λειτουργεί και την αγωνία, την αναστάτωση όλων όσων πραγματικά ενδιαφέρονται για το τι μέλλει γενέσθαι.

Για όσους δε χύνουν κροκοδείλια δάκρυα ή τηρούν σιγή ιχθύος, παρά το γεγονός ότι κλήθηκαν να πάρουν θέση δημόσια, να ενημερώσουν τους πολίτες της Γουμένισσας για το τι προτίθενται να πράξουν, θα επαναλάβουμε ότι έχει ο καιρός γυρίσματα και θα έρθει η στιγμή που θα δουν πώς είναι να γυρνάς την πλάτη σε χιλιάδες πολίτες που προσέτρεξαν για τη βοήθειά σου.

Η περιφρόνηση τους, η αδιαφορία τους, η (ψευδ)αίσθηση ότι είναι όλα καλώς καμωμένα και ότι είναι άτρωτοι, τους οδηγεί σε λάθος δρόμο, μακριά από την αλήθεια και την εκπλήρωση των αναγκών των πολιτών. Και αυτό, θα έχουν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου».