Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 2:20:34 πμ
Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 21:37

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ μελών του ΚΚΕ και του Κιλκισιακού στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς!

Στην Πλατεία Ειρήνης και στους συγκεντρωμένους φίλους του ΚΚΕ μιλούσε το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουνίου ο βουλευτής Γιάννης Δελής, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κομμουνιστικού κόμματος στο Κιλκίς.

 

Κι όλα εξελίσσονταν ήρεμα μέχρι που από καφετέρια, κείμενη επί της Περικλέους και στην πλατεία Ειρήνης, λίγα μέτρα από τη συγκέντρωση του ΚΚΕ, ακούστηκαν θριαμβικά άσματα στη διαπασών, σκεπάζοντας τον ομιλητή του ΚΚΕ. Ο Κιλκισιακός ξεκίνησε το νικητήριο πάρτι του για την άνοδό του στην εθνική κατηγορία λίγο πριν τελειώσει η εκδήλωση του ΚΚΕ.

Στελέχη του ΚΚΕ ενοχλημένα από την διακοπή της πολιτικής τους συγκέντρωσης κατευθύνθηκαν προς την καφετέρια για να ζητήσουν να διακοπούν τα άσματα μέχρι να λήξει η εκδήλωσή τους.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς διαμείφθηκε αλλά όσα ακολούθησαν αποτελούν ευθεία προσβολή στον πολιτικό μας πολιτισμό.

Αντί της όποιας συνεννόησης σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η πλατεία πήρε φωτιά. Κανονική κλωτσοπατινάδα με γροθιές και κλωτσιές και φραστικές επιθέσεις διαδραματίστηκε μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα περαστικών και πολιτών του Κιλκίς.

Χρειάστηκε η επιστράτευση των πλέον ψύχραιμων και από τις δυο πλευρές (όπως του πρώην προέδρου του Κιλκισιακού Νίκου Τζεβελέκη) και η εμφάνιση της αστυνομίας για να κατευναστούν τα πνεύματα και να λήξει μια εντελώς απαράδεκτη σύρραξη, που προκλήθηκε από μια αδικαιολόγητη βιασύνη να ξεκινήσει το πάρτι λίγο πριν ολοκληρωθεί η πολιτική εκδήλωση.

Τελικά, η εκδήλωση του ΚΚΕ συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε μετά τα επεισόδια μέσα σε λίγα λεπτά, με τον βουλευτή να εκφράζει και τη διαμαρτυρία του προς τους αστυνομικούς.

Πολυμέσα