Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 4:09:08 πμ
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 12:28

Στα Λατσιά της Κύπρου αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλκίς υπό τον Δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη

Στις εκδηλώσεις της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας στο Δήμο Λατσιών της Κύπρου, οι οποίες συμπίπτουν φέτος με τα 69 χρόνια από την ίδρυση της ΕΟΚΑ, του συμβόλου της αντίστασης στη βρετανική κατοχή της Μεγαλονήσου θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλκίς υπό τον Δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη.

Αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση του αδελφού Δημάρχου Λατσιών Χρίστου Πιτταρά, ο κ. Κυριακίδης σημειώνει στην απαντητική επιστολή του πως « η φετινή επίσκεψη έχει ειδικό βάρος και για τους δύο Δήμους μας, καθώς το Κιλκίς και τα Λατσιά   μετρούν τριάντα χρόνια από την Αδελφοποίησή τους και τα αποτελέσματα της φιλίας και συνεργασίας αυτής της πετυχημένης αυτοδιοικητικής σύμπραξης θα αποτυπωθούν εκατέρωθεν με ξεχωριστές πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους»

Την αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλκίς  υπό τον κ. Κυριακίδη ο οποίος θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Ξανθίππη Χατζακαμάρη συγκροτούν οι Αντιδήμαρχοι Κιλκίς Γεώργιος Μπαλάσκας μετά της συζύγου του Ευαγγελία Καραϊτη, Θεμιστοκλής Κοσμίδης,

ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς Κωνσταντίνος Ταλαμπίδης μετά της συζύγου του Σοφίας Χαραλαμπίδου, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς Χαράλαμπος Βασιλειάδης μετά της συζύγου του Μαρίας Κυριακού και η επιστημονική συνεργάτιδα του Δήμου Μαρία Τσοτσάκη.

Η αποστολή θα μεταβεί αεροπορικώς από Θεσσαλονίκη στη Λάρνακα την Παρασκευή 22 Μαρτίου και θα επιστρέψει την Τρίτη 26 Μαρτίου.