Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024, 3:12:35 πμ
Σάββατο, 14 Ιουνίου 2008 04:17

Στιγμές δροσιάς στο δημοτικό κολυμβητήριο Ευρωπού

Από την Τρίτη 17 Ιουνίου ξεκινά η λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου Ευρωπού, για να χαρίσει όμορφες και δροσερές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, αλλά και μαθήματα κολύμβησης στα παιδιά.
Το κολυμβητήριο του Δήμου Ευρωπού διαθέτει όλο το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να προσφέρει όχι μόνο διασκέδαση αλλά και  μαθήματα κολύμβησης. Ετσι, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι ειδικευμένοι γυμναστές θα παραδίδουν δωρεάν μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά σχολικής ηλικίας, νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου.

Μετά τις 2 το μεσημέρι και μέχρι τις 8 το βράδυ τις καθημερινές το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό στους ενήλικες για δροσερές βουτιές, καφέ και ποτό, ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 10π.μ. μέχρι τις 8μ.μ.
Όλες τις ώρες λειτουργίας του κολυμβητηρίου θα υπάρχει ειδικός ναυαγοσώστης, με την ελπίδα πως δε θα χρειαστούν οι σωτήριες επεμβάσεις του. Απαγορεύεται η είσοδος στο κολυμβητήριο παιδιών κάτω των 12 ετών χωρίς συνοδό
Η Δημοτική Επιχείρηση έχει ήδη εκδώσει και διανείμει ενημερωτικό φυλλάδιο για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου, αλλά και με οδηγίες για ασφαλή κολύμβηση.
Παράλληλα, Δήμοι και φορείς του νομού ενημερώνονται για τη δυνατότητα του όμορφου Δημοτικού χώρου να φιλοξενήσει οργανωμένες ομάδες παιδιών ή μελών φορέων για εκμάθηση κολύμβησης και να προσφέρει στιγμές χαράς και ξεκούρασης.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας του κολυμβητηρίου για πληροφορίες είναι: 23430-62560.