Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 10:44:02 μμ
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009 03:35

Στην Παιονία η Κινητή Ιατρική Μονάδα

Το πρόγραμμα της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης με στόχο την  αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας ιδίως, στους κατοίκους της Περιφέρειας (από Έβρο έως Κιλκίς), που ξεκίνησε επί των ημερών του τ. Διοικητή, Β. Δελλή, συνεχίζεται. H Κινητή Ιατρική Μονάδα της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης βρέθηκε για άλλη μία φορά στην Παιονία και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 09/03 στην Αξιούπολη και την Τρίτη 10/03 στο Χαμηλό.


Η διοίκηση του νοσοκομείου Γουμένισσας «ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ, κ. Ι. Σιγάλα, πολύτιμο αρωγό στο έργο μας, που μας διέθεσε την Κινητή Μονάδα και επιδεικνύει και αυτός ιδιαίτερη ευαισθησία για την περιοχή μας, όπως επίσης και τον Διοικητή του Γ.Ν. Κιλκίς, κ. Δ. Ασημακίδη, συντονιστή της κίνησης της Μονάδας, για την άριστη συνεργασία μεταξύ μας.
Η παρουσία της Κινητής Μονάδας της 4ης ΥΠΕ εξυπηρετεί πάρα πολύ τους κατοίκους των περιοχών αυτών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να τους παρασχεθούν υπηρεσίες υγείας, εντελώς δωρεάν και προπάντων χωρίς να μετακινηθούν από τον τόπο διαμονής τους.
Σε αυτό άλλωστε απέβλεπαν και οι προηγούμενες εξορμήσεις μας, με κλιμάκιο Ιατρών και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, υπό την αιγίδα του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Α. Σάτσογλου, στα Περιφερειακά Ιατρεία των ορεινών οικισμών, τις οποίες σκοπεύουμε να επαναλάβουμε σύντομα».