Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 9:23:44 πμ
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2007 04:24

Στο Κιλκίς η έδρα της νεότευκτης Ομοσπονδίας επαγγελματιών-παραγωγών Πωλητών λαϊκών αγορών

Έντεκα σωματεία  πωλητών λαϊκών αγορών από τη βόρεια Ελλάδα συνέπηξαν ομοσπονδία και μάλιστα αποφάσισαν να ορίσουν ως έδρα της το Κιλκίς. Σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου λαίκών αγορών του ν. Κιλκίς “στις 4 Νοεμβρίου 2007 οργανώθηκε ημερίδα στο Συνεδριακό Κέντρο της Νομαρχίας Κιλκίς με την συμμετοχή έντεκα Σωματείων από τη Βόρεια Ελλάδα από τους νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Χαλκιδικης, Αλεξανδρούπολης, Σερρών, Δράμας κ.λπ και της Παενελλήνιας Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών.
Στην ημερίδα παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Τσιτουρίδης, ο νομάρχης Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας, ο αντιδήμαρχος Κιλκίς Φαίδων Ρωμανίδης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς Σταύρος Χατζηγεωργιάδης.
Στην ημερίδα αναπτύχθηκε το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας Λαϊκών Αγορών συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου και πάρθηκε η απόφαση από τα Σωματεία Βορείου Ελλάδος να συσταθεί η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής - Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα το Κιλκίς. Πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία του Σωματείου Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς να έρθει η έδρα της Ομοσπονδίας στην πόλη μας”.