Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:07:31 μμ
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2008 14:19

Σχεδόν έτοιμη η νέα ψυχιατρική κλινική

Σχεδόν έτοιμη είναι η Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς σε αυτοτελές νέο κτήριο που ανεγέρθηκε και εξοπλίστηκε και ήδη τμηματικά παραλαμβάνεται. Με 15 κλίνες η νέα κλινική θα παράσχει ψυχιατρικές υπηρεσίες σε μονάδα ανοιχτού τύπου, καθώς δεν θα φιλοξενούνται ασθενείς με βαρέα περιστατικά. Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Δημ. Ασημακίδη στη νέα κλινική θα παρέχονται υπηρεσίες μοντέρνες σε ένα περιβάλλον ευχάριστο που θα συντείνει στο καθ’ αυτό έργο της ιατρικής φροντίδας και θεραπείας.Έτοιμα
τα μαγειρεία, αλλά…
Εν τω μεταξύ με γοργούς ρυθμούς προχωρεί στο νοσοκομείο η κατασκευή τω υπερσύγχρονων μαγειρείων. Ήδη εκτελέστηκε το 90% του έργου αν και η λειτουργία των νέων μαγειρείων συναρτάται χρονικά και από την χρήση φυσικού αερίου.

Καταγγέλθηκε
κλοπή από γριούλα
Ένα δυσάρεστο περιστατικό σκίασε χθες Πέμπτη την λειτουργία του Ιδρύματος. Εγγονός μιας ασθενούς κατήγγειλε ότι χάθηκε το πορτοφόλι της με 1300 ευρώ.
Μάλιστα από νωρίς το πρωί στον χώρο του Νοσοκομείου κατέφθασε συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού.
Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε από τη διοίκηση του ιδρύματος η εν λόγω ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο στις 5 Δεκεμβρίου, χειρουργήθηκε τρεις μέρες (8 Δεκεμβρίου) αργότερα και στις 16 Δεκεμβρίου, δηλώθηκε από συγγενικό της πρόσωπο ότι απωλέσθηκε η τσάντα με τα χρήματα.
Μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχε καταγγελθεί επίσημα στην αστυνομία Κιλκίς το γεγονός ούτε υποβλήθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων