Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 2:35:22 πμ
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009 07:08

Συγκέντρωση σιτηρών και φέτος από την ΕΑΣ Κιλκίς

Ενόψει της έναρξης της περιόδου συγκέντρωσης σιτηρών εσοδείας 2009 η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Κιλκίς σας γνωστοποιεί ότι και φέτος όπως κάθε χρόνο θα προβεί σε συγκέντρωση σιτηρών για λογαριασμό παραγωγών.
Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Παυλίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ καλούν όλους τους αγρότες – παραγωγούς να εμπιστευθούν και τη φετινή σοδειά των σιτηρών τους και πάλι στην Ένωση Κιλ

κίς.
Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής έλαβε απόφαση επί του θέματος Συγκέντρωση Σιτηρών να λειτουργήσουν επτά (7) σημεία συγκέντρωσης για τη φετινή σοδειά σιτηρών. Τα σημεία αυτά είναι οι αποθήκες της ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ:
1. Κεντρικές Αποθήκες Ενωσης Κιλκίς Σιλό Κρηστώνης, 2. Αποθήκες Ενωσης Κιλκίς στην Τέρπυλλο, 3. Αποθήκες στις Καστανιές, 4. Αποθήκες του Βιομηχανικού Συγκροτήματος της ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στην Καλίνδρια, 5. Αποθήκες Φύσκας, 6. Αποθήκες Γαλλικού, 7. Αποθήκες Λειψυδρίου.
Διευκρινίζεται ωστόσο και για την καλύτερη συνεργασία και εξυπηρέτηση των παραγωγών ότι η Ένωση Κιλκίς θα δέχεται Σιτάρι Μαλακό στις κεντρικές αποθήκες του Σιλό Κρηστώνης και στο Βιομηχανικό Συγκρότημα της Καλίνδριας, Σκληρό Σιτάρι σε όλα τα σημεία – αποθήκες που αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και τέλος οι αποθήκες του Βιομηχανικού Συγκροτήματος στην Καλίνδρια θα δέχονται Σίκαλη, Βίκο, Κριθάρι κ.λπ.
Για τη φετινή συγκέντρωση σιτηρών ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Παυλίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Προσκαλούμε όλους τους Αγρότρες-παραγωγούς να εμπιστευθούν και τη φετινή σοδειά των σιτηρών τους και πάλι στην Ε.Α.Σ. Κιλκίς.
Στόχο μας αποτελεί η συγκέντρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ποσότητας ώστε κατά την πώληση των σιτηρών να πετύχουμε υψηλή τιμή που θα είναι προς όφελος και υπέρ των συμφερόντων των αγροτών-παραγωγών που θα εμπιστευθούν και φέτος τη σοδειά των σιτηρών τους στην Ένωση Κιλκίς”.