Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 5:19:26 πμ
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 13:14

Σύλληψη 11 ατόμων εμπλεκόμενων σε μεταβιβάσεις οχημάτων σε Κιλκίς και άλλους νομούς

Κεραυνός εν αιθρία στη Διεύθυνση Μεταφορών-Συγκοινωνιών Κιλκίς. Αιφνιδιαστικά από το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας κατέλαβαν τα γραφεία της Υπηρεσίας Μεταφορών -Συγκοινωνιών στο ισόγειο του κτηρίου της  Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και διενήργησαν εξονυχιστικούς ελέγχους στους φακέλους των μεταβιβάσεων οχημάτων (φορτηγών, τρέιλερ κ.α.)

 

Ως είθισται πάντα ταύτα σημειώθηκαν υπό συνθήκες απόλυτης μυστικότητας και σε ερμητικά κλειστό περιβάλλον.

Τρεις υπάλληλοι συνελήφθησαν χθες Τρίτη και το μεσημέρι της Τετάρτης αναμενόταν η προσαγωγή τους στον Εισαγγελέα Κιλκίς για τα περαιτέρω, μαζί με άλλους οκτώ συλληφθέντες για την ίδια υπόθεση από την Παιονία και άλλους νομούς της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr οι έλεγχοι δεν περιορίζονται μόνο στην Υπηρεσία Μεταφορών, ούτε μόνο στο ν. Κιλκίς. Εκτείνονται σε ένα ευρύ κύκλο σχετιζομένων με τις μεταβιβάσεις, οχημάτων, υπηρεσιών και επαγγελματιών. Απόρροια αυτών είναι να συλληφθούν μέχρι τώρα συνολικά 11 άτομα, τα οποία προσάγονται σε λίγη ώρα στον Εισαγγελέα, όπου θα αποδοθούν κατηγορίες και από την πλευρά των συλληφθέντων αναμένεται να ζητηθεί προθεσμία για να απολογηθούν.