Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 1:46:00 μμ
Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2008 15:47

Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων : Ξεκαθάρισμα θέσεων

Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Κιλκίς σε σχέση με το Δικαστικό Μέγαρο, με αφορμή και σχετικά δημοσιεύματα, τονίζοντας: «Με αφορμή τις γενικότερες προσπάθειες διαστρέβλωσης των ενεργειών του συλλόγου γι’ ακόμη μια φορά διευκρινίζουμε τα εξής: - Ο σύλλογός μας λειτουργεί με τις απλές και προβλεπόμενες διαδικασίες που φαίνεται να ξενίζουν κάποιους,

- Η Γενική Συνέλευση βάζει τις γραμμές, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει για επιμέρους ζητήματα, η Πρόεδρος και η Γραμματέας υπογράφουν τα έγγραφα, μ’ εξαίρεση το παρόν.
- Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, την παιδεία μας, το δημοκρατικό μας ήθος αν νομίζουν κάποιοι ότι για ΟΛΕΣ τις μέχρι τώρα σημαντικές ή ασήμαντες ενέργειές μας δεν έχουμε τηρήσει τα παραπάνω.
- Απαξιώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα όσοι νομίζουν ότι οι Πρόεδροι ενεργούν χωρίς τη συναίνεση ή και την παραίνεση του Διοικητικού τους Συμβουλίου και το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει χωρίς το πλαίσιο που καθορίζει η Γενική Συνέλευση.
- Πρέπει να αισθάνονται άβολα όσοι προσπαθούν να στρεβλώσουν τις συλλογικές μας προσπάθειες και να μας ασκήσουν πιέσεις σε προσωπικό ή συλλογικό επίπεδο γιατί
Μας ενώνει η ανάγκη για κόσμιες συνθήκες εργασίας.
Έχουμε εδώ και πολύ καιρό βάλει στην άκρη ακόμη και τις κομματικές μας αντιπαραθέσεις.
Δεν είχαμε ούτε έχουμε στόχο πρόσωπα, αλλά συγκεκριμένες καταστάσεις και πρακτικές. Αν κάποιοι αισθάνονται εκπρόσωποι καταστάσεων ή πρακτικών δεν ευθυνόμαστε εμείς.
Το αίτημά μας είναι δίκαιο και απλό. ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ κι όχι άλλες ανακοινώσεις. Πολιτικό προφίλ δε χτίζεται ούτε συντηρείται στα θεμέλιά του!».