Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 8:56:13 μμ
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 15:23

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για τον θάνατο του Προέδρου της Κοινότητας Νέου Αγιονερίου Γιάννη Μπογιατζίδη

Ο Δήμος Κιλκίς πενθεί σήμερα για την απώλεια ενός άξιου ανθρώπου που τίμησε όσο λίγοι την αυτοδιοικητική του οικογένεια.

Θρηνούμε τον χαμό του Κοινοτάρχη Νέου Αγιονερίου Γιάννη Μπογιατζίδη ,που έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά, τόσο άδικα.

Ο Γιάννης ήταν πρώτα από όλα ένας καλός φίλος και έμπιστος συνεργάτης.

 

Άνθρωπος της δουλειάς και της ευθύνης, αγαπούσε υπέρμετρα το Νέο Αγιονέρι και τους συγχωριανούς του και πάντα το κύριο μέλημά του ήταν πως θα προοδεύσει ακόμη περισσότερο το χωριό σε έργα και υποδομές. 

Οι πολίτες του Νέου Αγιονερίου, αναγνωρίζοντας τα χαρίσματα και το αυτοδιοικητικό του έργο τον τίμησαν με την ψήφο εμπιστοσύνης τους και τον επανεξέλεξαν Κοινοτάρχη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, στις οποίες κατήλθε με την Δημοτική μας Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’. 

Έχαιρε της εκτίμησης όλων μας ο Γιάννης και θα δυσκολευτούμε πολύ να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι δε θα είναι πια κοντά μας.

Αποχαιρετούμε με βουβή θλίψη τον Γιάννη Μπογιατζίδη και με την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχάσουμε τον ακέραιο χαρακτήρα του και την ανιδιοτελή προσφορά του στον τόπο.

Καλό Παράδεισο Γιάννη!

Στην οικογένεια, στους οικείους και στους φίλους του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια και τους εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.

Δημήτρης Κυριακίδης

Δήμαρχος Κιλκίς