Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, 5:47:34 πμ
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2007 11:04

Συναντήσεις Συμεωνίδου με Τοπικά Συμβούλια

 Στις συνεδριάσεις των τοπικών συμβουλίων όλων των δημοτικών
Η αρχή έγινε την Δευτέρα 5-11-07 στην Γοργόπη και ακολούθησαν οι επισκέψεις της Τρίτης 6-11-07 στον Φανό, της Πέμπτης 8-11-07 σε Σκρά και Κούπα, της Παρασκευής 9-11-07 στα Πλάγια και  ακολούθως σε Ρύζια, Βαλτοτόπι και Καμποχώρι και του Σαββάτου 10-11-07 σε Χαμηλό, Ειδομένη και Δογάνη.
Κατά την διάρκεια των επισκέψεων και συναντήσεων της κ. Συμεωνίδου συζητήθηκαν οι εισηγητικές προτάσεις τους εν όψει της συζητήσεως - ψηφίσεως του τεχνικού προγράμματος στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 13-11-07.
Όπως δήλωσε η κ. Συμεωνίδου η παρουσία της στις συνεδριάσεις των τοπικών συμβουλίων είχε διπλό στόχο: «Αφ' ενός να συζητηθούν διεξοδικώς τα προβλήματα των διαφόρων περιοχών και οι προτεραιότητες των παρεμβάσεων που θα πρέπει να επιλεγούν με βάση το τεχνικό πρόγραμμα, αφ' ετέρου δε να διαφανεί η σημασία, που αποδίδει η νέα δημοτική αρχή στην λειτουργία των τοπικών, υποβαθμισμένων κατά το παρελθόν συμβουλίων. Και τούτο διότι, όπως βαθύτατα εκτιμά, μια τέτοια ενεργοποίηση θα έχει θετικό αποτέλεσμα ως προς τις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών και την γενικότερη ανάπτυξη των οικισμών».