Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, 9:55:33 πμ
Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 10:30

Συναντήσεις του Αστέριου Τάτση με τον Μητροπολίτη κ. Δημήτριο και το διοικητή της Πυροσβεστικής Γουμένισσας

Αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση των μελών του συνδυασμού από τον επικεφαλής Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο κ. Αστέριος Τάτσης. Και βεβαίως η έναρξή της δεν θα μπορούσε να γίνει παρά μόνο με την επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου στον Μητροπολίτη Γουμένισσας, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριο.


Ο κ. Τάτσης ζήτησε και έλαβε την ευλογία του Σεβασμιώτατου με τον οποίο άλλωστε συνεργάζονται αρμονικά επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια.
Δεύτερος σταθμός -και λόγω της δραματικής συγκυρίας που βιώνει η χώρα μας- του προγράμματος συναντήσεων του κ. Τάτση ήταν η επίσκεψη στην Πυροσβεστική Γουμένισσας όπου συναντήθηκε με τον διοικητή  Ελευθέριο Μελίδη και συζήτησαν θέματα προστασίας της πλούσιας χλωρίδας της πανέμορφης Παιονίας.
Ο κ. Αστέριος Τάτ5ση, πάντα στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε θεσμικούς φορείς του τόπου και σε κρίσιμες υπηρεσιακές μονάδες πάντα με τον ίδιο σκοπό: ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα τοπικά θέματα.