Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023, 8:16:20 πμ
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 10:14

Συναντήσεις του Σωματείου Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Ν. Κιλκίς με φορείς: «Κανένας Μόνος»

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει το νέο ΔΣ του Σωματείου Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς, στις 15/12/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ του Σωματείου μας με την Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αικατερίνη Παναγιωτίδου-Φραγγίδου, τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρήστο Σαχινίδη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας κ. Χριστίνα Κουρουζίδου και αντιπροσωπεία των Υγειονομικών σε αναστολή κ. Αθανάσιο Καριοφύλλη και κ. Δέσποινα Κουσίδου.

 

Στη συνάντηση που έγινε συζητήθηκαν και καταγράφηκαν τα προβλήματα που βιώνει η κοινωνία του Κιλκίς (ΑΚΡΙΒΕΙΑ – ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ).

«Όντας ενεργό μέλος της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του Νομού, οι λαϊκές αγορές με τους παραγωγούς και επαγγελματίες πωλητές, στέκονται αλληλέγγυες και δίπλα σε όποιον συνάνθρωπό μας έχει ανάγκη και χρειάζεται βοήθεια. Θα συνεχίσουμε τις επαφές-συναντήσεις και με άλλους φορείς του Ν. Κιλκίς, με ένα Σύνθημα: ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ», τονίζει το ΔΣ Σωματείου Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς.