Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 1:01:09 πμ
Τετάρτη, 21 Μαϊος 2008 06:35

Συνάντηση Π. Τονικίδη με Εμπορικό Γουμένισσας

 Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης. Η συνάντηση έγινε σε νεόδμητο ξενώνα της Γρίβας σε εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα. Από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου ήταν παρόντες ο Πρόεδρος κ. Αθ. Τραχανίδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Β. Παυλίδης, ο Ταμίας κ. Γρ. Γιαχανατζής, η Γεν. Γραμματέας κα. Μιχ. Κυ+ριακίδου, η υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων κα. Σουλτ. Τρέγκα και το μέλος κ. Χρ. Πεχλιβάνης.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και ενέργειες του Επιμελητηρίου προς την κατεύθυνση της καλύτερης συνεργασίας με φορείς και μέλη. Ενημέρωσε επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο για την επικείμενη αποπεράτωση του νέου ιδιόκτητου κτιρίου του Επιμελητηρίου το οποίο θα δώσει αποφασιστική ώθηση στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ο κ. Τονικίδης κάλεσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέσω αυτών τα μέλη του Συλλόγου για στενότερη επαφή με τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου επ΄ ωφελεία όλων των πλευρών.
Στη συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για τα ζητήματα που απασχολούν το Σύλλογο, όπως το παραεμπόριο που πλήττει το ούτως ή άλλως περιορισμένο εισόδημα των επαγγελματιών και των εμπόρων. Ζήτησαν εντατικότερη ενημέρωση από το Επιμελητήριο για όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για νέες πρωτοβουλίες και νέες προσπάθειες στο ανταγωνιστικό περιβάλλον.
, ιδιαίτερη έμφαση από πλευράς Δ.Σ. δόθηκε στις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Παιονίας και ιδιαίτερα του Πάικου.