Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:45:05 μμ
Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2009 06:47

Συνάντηση Θεοδωρίδη με νέο Μητροπολίτη Κιλκίς

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Γαλλικού, κ. Γεώργιο Θεοδωρίδη, πραγματοποίησε ο νέος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, με σκοπό τη συζήτηση κοινωνικών θεμάτων που αφορούν στη συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης με το Δήμο Γαλλικού. Εκ μέρους των δημοτών ο Δήμαρχος, ο ιερέας του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου, πάτερ Γεράσιμος και ο Αντιδήμαρχος, κ Σβέρκος Κων/νος καλωσόρισαν θερμά τον Μητροπολίτη.
Με τον Μητροπολίτη ο Δήμαρχος συζήτησε και αντάλλαξε απόψεις για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή, όπως το θέμα της εφαρμογής του νέου σχεδίου διοικητικής αναδιάρθρωσης, τον «Καποδίστρια 2». Για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος τάχθηκε ενάντια στην εφαρμογή του σχεδίου, με σαφή επιχειρήματα, και η άποψη του  Μητροπολίτη φάνηκε να συμπίπτει.
Τέλος, ο Μητροπολίτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις δραστηριότητες  του Δήμου  στον κοινωνικό ιδίως τομέα, ξεναγήθηκε  δε στο χώρο του Δημαρχείου και συζήτησε με το προσωπικό του Δημαρχείου.