Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 1:34:37 μμ
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 04:24

Συνάντηση Θεοδωρίδη-Σιδηρόγλου

Συνάντηση και γεύμα συνεργασίας είχαν την περασμένη εβδομάδα στο Πολύκαστρο η διοίκηση της Α.Ε. Πολυκάστρου με τον πρόεδρο της Λίγκας Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας Πέτρο Θεοδωρίδη. Στη συνάντηση ο πρόεδρος της Α.Ε.Π. Φώτης Σιδηρόγλου, μαζί με τα μέλη του Τ.Α.Π. Κωνσταντίνο Ψάρρη, Βίκυ Παππά, Παναγιώτη Μουρατίδη και Άγγελο Μισιρλή, τόνισε την πλήρη στήριξη του συλλόγου στην απόφαση της Ένωσης για την αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι να υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημα σχετικά με την απόδοση των οφειλομένων στην Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής, ύψους 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, από την Super League.

«Οδηγηθήκαμε στην οδυνηρή αυτή απόφαση από την  δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία οδηγηθήκαμε από την δημιουργία της Super League αλλά και από την ασυνέπεια της καταβολής του οφειλόμενου ποσού» είπε ο κ. Θεοδωρίδης και συμπλήρωσε: «Η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας δεν οφείλει τίποτε και σε κανέναν. Οι οφειλές προς τρίτους είναι δημιούργημα των ΠΑΕ της Α’Εθνικής κατηγορίας».
Στη συνάντηση ο κ. Σιδηρόγλου ενημέρωσε τον πρόεδρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθλητική Ένωση Πολυκάστρου αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση του για να διεκπεραιωθούν οι εκκρεμότητες  του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.
Στο τραπέζι παρακάθισαν ακόμη ο Δήμαρχος Πολυκάστρου Δημήτρης Σμυδάκης και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Λάζαρος Ευθυμιάδης, οι οποίοι τόνισαν την υποστήριξη της δημοτικής αρχής στην ομάδα της Α.Ε.Π. αλλά και στις φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης.