Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 10:01:12 μμ
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 17:47

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη με τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο

Τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο υποδέχθηκε,σήμερα, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Ο κ. Βεργίδης ευχήθηκε στον Στρατηγό δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντα του, τονίζοντας πως η καλή συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον Ελληνικό Στρατό είναι ιδιαίτερα σημαντική και επωφελής για τους πολίτες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε πως η Π.Ε. Κιλκίς έχει άριστη συνεργασία με την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία “Πόντος” (που εδρεύει στη Νέα Σάντα)  και με την 33η  Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία (που εδρεύει στο Πολύκαστρο), η οποία, όπως είπε, θα συνεχιστεί σε οποιαδήποτε ζητήματα προκύπτουν και απαιτείται η συνδρομή των υπηρεσιών της.

Ο κ. Βεργίδης εξήρε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας πως αποτελούν εγγύηση της προάσπισης της εδαφικής μας ακεραιότητας, ειρήνης και ασφάλειας. Ακολούθησε συζήτηση σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος ευχαρίστησε θερμά για την υποδοχή και την ενημέρωση.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ των δύο πλευρών.

Τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, συνόδευαν ο Διοικητής του Γ΄Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Αθανάσιος Γαρίνης και ο Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας “Πόντος” Ταξίαρχος Χαράλαμπος Στραβοπόδης.